Panairi Virtual - "Study in Ireland" 28 Janar, ora 14:00 - 17:00

Irlanda shpesh njihet për krijesa mitike, peisazhe të gjelbërta pa fund dhe njerëz të qeshur, por a e dini se ajo gjithashtu ofron mundësi mbresëlënëse studimi?

Më 28 janar, Integral Educational Programs organizon panairin virtual rreth Studimeve në Irlandë. Mos e humbisni mundësinë të takoheni personalisht me përfaqësues të disa prej universiteteve më të mira në Irlandë , panairi është vetëm një klikim larg!

Përse duhet të studioni Irlandë?

 • Edukim prestigjioz modern dhe me traditë - Irlanda renditet e 10-ta në botë për cilësinë e sistemit arsimor
 • 34 universitete dhe më shumë se 5,000 programe në anglisht
 • Kushte dhe mundësi të favorshme për bursa dhe ndihmë financiare shtesë
 • Mjedis miqësor dhe i sigurt - Irlanda është ndër vendet më pozitive dhe paqësore në botë
 • Qendra Evropiane me më shumë se 1.000 kompani udhëheqëse ndërkombëtare, përfshirë Google, Apple, HP, IBM dhe Facebook
 • Kulturë e pasur dhe folklor unik, e njohur për krijesat mitike, tërfilin dhe festën Shën Patrikut

"Study in Ireland" - Progami:

 • 14:00 - 14:30 - "Gjithçka rreth studimeve në Irlandë" - Stenda e Integral Educational Programs
 • 14:30 - 15:30 - "Studio në Dundalk Institute of Technology - Programe studimi, bursa, intershipe". Sesioni i pyetjeve dhe përgjigjeve
 • 15:30 - 16:00 - "Studio në Griffith College Dublin - Programe studimi, bursa, intershipe". Sesioni i pyetjeve dhe përgjigjeve
 • 16:00 - 16:30 - "Studio në University of Limerick- Programe studimi, bursa, intershipe". Sesioni i pyetjeve dhe përgjigjeve
 • 14:00 - 17:00 - takime një në një me Dundalk Institute of Technology dhe University of Limerick - Takime individuale (audio & video)
Regjistrohu në panairin virtual Study in Ireland!

*Pasi të regjistroheni, do tju vi një email verifikimi nga Brazen, platforma në të cilën do të zhvillohet panairi.


Pjesëmarrësit në panairin Virtual - "Study in Ireland"

Dundalk IOT

Dundalk Institute of Technology

 • Programe përgatitore për studentët ndërkombëtarë
 • Klasa të vogla, ofrohet një qasje më praktike dhe mjedisi është interaktiv dhe stimulues për të mësuar
 • 2/3 e të gjitha programeve përfshijnë programe praktike për zhvillimin e përvojës profesionale
 • Vetëm një orë larg nga Dublini dhe Belfasti, kostoja e jetesës në Dundalk është 50% më e ulët se në kryeqytet

University of Limerick

 • Mbi 11,000 studentë dhe 1,313 të punësuar.
 • UL ofron 72 programe BA dhe 103 programe MA në katër fakultete: 1- Fakulteti i Arteve, Shkenca Humane dhe Sociale; 2- Fakulteti i Edukimit dhe Shëndetësisë; 3- Shkolla e Biznesit Kemmy; 4- Fakulteti i Shkencave dhe Inxhinierisë.
 • UL ka lidhje të ngushta me industrinë, bashkëpunon me mbi 1,700 punëdhënës në pjesën praktike të arsimit, dhe siguron 2,000 vende pune në vit si praktikë për studentët
 • Universiteti i Limerick ofron një numër të madh bursash për studentët ndërkombëtarë
 • Kampusi Studentor më i Mirë 2010/2020
 • Shkolla e parë mjekësore e themeluar në Irlandë në 1900
 • Test i pranueshëm në gjuhën angleze DUOLINGO (vetëm për aplikime në 2021 në përgjigje të problemeve që lidhen me Covid-19)
University of Limerick
Griffith College

Griffith College

 • Është një nga dy institucionet më të mëdha të arsimit të lartë të pavarur në Irlandë.
 • Numri i studentëve: 7,000 ku 1,400 prej tyre janë studentë ndërkombëtarë nga 77 vende të botës.
 • Ofron programe Bachelor dhe Master në fusha të ndryshme si: Law, Accountancy, Business, Computing Science, Journalism, Media, TV Production, Film Production, Design, Fashion, Music and Drama
 • Ofron programe profesionale në fushën e kontabilitetit për Shoqatën e Çertifikuar të Kontabilistëve (ACCA), ACA, CPA dhe IATI.
 • Griffith College është vlerësuar me cmimin GoldStar CPA në fushën e edukimit.

Gjatë panairit mund të merrni informacione rreth programeve të studimit dhe bursave për universitetet e mëposhtme:

 • Trinity College Dublin 
 • RCSI University of Medicine and Health Sciences
 • University College Dublin (UCD)
 • National University of Ireland, Galway
 • University College Cork
 • Maynooth University
 • National University of Ireland
 • Dublin City University
 • Technological University Dublin
 • Trinity College Dublin
 • University College Dublin
 • Galway Business School and Galway Cultural Institute
Regjistrohu në panairin virtual Study in Ireland!

Fakte interesante rreth Irlandës

A e dini:

 • Irlanda është shtëpia e disa prej universiteteve më inovative në Evropë
 • 35,000 studentë ndërkombëtarë nga 161 vende jetojnë aktualisht në Irlandë
 • Dublini është emëruar një nga qytetet më të mira universitare në botë
 • Pas diplomimit mund të qëndroni dhe të punoni në Irlandë për 1 vit nëse keni përfunduar me sukses një program bachelor dhe 2 vjet nëse keni përfunduar me sukses master / doktoraturë
 • Gjatë studimeve në Irlandë mund të punoni 20 orë në javë gjatë semestrit dhe 40 orë në javë gjatë pushimeve të verës dhe dimrit

360° Asistim i plotë nga konsulentët e Integral


Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të cilët janë ende të pavendosur pë degën e studimit (MyUniChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.


Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike


Integral

Arsyet pse duhet ti besoni Integral Educational Programs:  

 • Ne kemi numrin më të lartë të studentëve të pranuar në universitetet në Irlandë
 • Ne i njohim shumë mirë universitetet në Irlandë
 • Asistence gjatë gjithë procesit të aplikimit dhe pranimit
 • Vlerësimi me prioritet i aplikimit tuaj nga universitetet partnere me Integral


© 2021 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA