Studioni ne Hollandë! | Integral

Studioni ne Hollandë!

16.11.2018
Frymëzues dhe I qetë – këto janë cilësi që përshkruajnë hollësisht Hollandën. Në të njëjtën kohë, ka shumë më tepër për të thënë për vendin. Për shembull, sipas Indeksit të Zhvillimit Njerëzor të OKB-së 2015, Holanda renditet e pesta në mesin e vendeve më të mira për të jetuar.
Duhet të ketë një arsye pse 112,000 studentë ndërkombëtarë janë në Holandë, një numër që po rritet çdo vit. Në fakt, ka disa arsye shumë të mira.

⇸ Studime ne gjuhen angleze
⇸ Shumellojshmeri programesh. Ofron mbi 2000 programe studimi.
⇸ Beheni pjese e nje komuniteti nderkombetar
⇸ Studioni ne nje nga vendet me te sigurta dhe me mireqenie me te larte ne Europe
⇸ Diplome te njohur nderkombetarisht
⇸ Mundesi punesimi ne vendet Europiane pas diplomimit

Aplikoni tani me Integral dhe konsulentet profesioniste do ju ndihmojne per tu pranuar me sukses ne universitetin qe deshironi.

☌ University of Tilburg
☌ The Hague University of Applied Sciences
☌ Rotterdam University of Applied Sciences
☌ Stenden University of Applied Sciences
☌ Fontys University of Applied Sciences
☌ HAN University of Applied Sciences
☌ Saxion University of Applied Sciences
☌ Hanze University of applied Sciences
☌ Amsterdam University of Applied Sciences

Të gjithë studentët që aplikojnë deri në fund të muajit Nëntor përfitojnë një seancë falas për përgatitjen e letrës së motivimit, e cila është një nga kriteret kryesore për aplikimet në universitet.
Rezervoni takimin tuaj këtu: ↧ ↧ ↧