Shkolla verore është një vend i lumtur:

  • Super ofertë nga shkolla më e mirë verore në Angli, St. Edmunds College! Prenotoni kampin tuaj 2 javor dhe perfitoni falas javën e 3të! 3 javë mësim akademik i gjuhës angleze, miq nga e gjithë bota, aktivitete dhe ekskursione për vetëm £2,066 !!! Rezervoni deri në 31 Maj dhe përfitoni nga kjo ofertë unike! Periudha: 30 korrik – 19 gusht  

MUNDËSITE JANË TE SHUMTA! MUND TË ZGJIDHNI EDHE NJE NGA KAMPET E MËPOSHTME:

  •  Kamp veror në VIENË 1,520 € / 2 javë
  •  Kamp veror në SIDCOT 1,695 € / 2 javë 
  •  Kamp veror në SLIEMA 1,550 € / 2 javë 

RREGJISTROHUNI KËTU OSE NA KONTAKTONI PËR INFORMACIONE TE MËTEJSHME. JU MIRËPRESIM!


Rr. Ibrahim Rugova, Nd. 46, H. 4, Ap. 6, Njesia Administrative Nr. 5, 1019 Tirane Phone: +355 422 52 065 Cell: +355 69 80 40 601 E-mail: elena@integral.al 

© 2018 INTEGRAL GROUP