ST CLARE'S OXFORD vjen në Tiranë! | Integral

ST CLARE'S OXFORD vjen në Tiranë!

05.12.2018

ST CLARE’S ka reputacionin botëror si një ofrues ekspert i Diplomës IB. Asnjë shkollë ose kolegj tjetër në Angli nuk i ka eksperience në IB më gjatë se ST CLARE’S dhe ka vetëm 13 institucione të tjera në botë që kanë IB më gjatë se ne.

Kolegji vazhdon të përmirësohet dhe të rritet. Studentët IB po arrijnë notat e tyre të kërkuara dhe ofrohen vende në universitetet e tyre të zgjedhura. Studentët e vegjël që vijnë tek ne për kurset e tyre të pushimeve verore vazhdojnë të na rekomandojnë tek miqtë e tyre, një tregues i qartë se kurset tona kombinojnë kënaqësinë e pushimeve me suksesin e studimit. Nxënësit tanë të rritur po ndërmarrin kurse më të thella dhe sfiduese me një objektiv të qartë të përmirësimit të studimeve dhe karrierave të tyre të ardhshme.

Pse të zgjidhni ST CLARE’S?

Suksesi i tyre vjen nga një kombinim faktorësh:

✧ Një ndër kolegjet që ofron IB për më shumë se 40 vjet
✧ Ndër 13 kolegjet më të mira të IB
✧ Game e larmishme lëndësh
✧ Mësimi i literaturës në mbi 25 gjuhë të ndryshme
✧ Studentët tanë fitojnë rregullisht vende në Oksford, Kembrixh, Shkolla e Ekonomisë në Londër, Imperial dhe universitetet e tjera kryesore në Mbretërinë e Bashkuar, si dhe Harvard, Yale dhe Stanford në SHBA
✧ Studentë nga mbi 40 vende që jetojnë dhe studiojnë në këtë kolegj
✧ Nxënësit inkurajohen që të shfrytëzojnë plotësisht mundësitë që ofron kolegji

Më shumë detaje do të mësoni gjatë takimit ne dt. 18 Dhjetor, në orën 15:00. Kjo nuk është gjithcka:

Në dt: 20 Dhjetor do të keni mundësi të bëni testet paraprake dhe intervistën me përfaqësuesin.

Hyrja është e lirë!

Na kontaktoni ☎ +355 422 52 065 ose regjistrohuni në linkun e mëposhtëm: