Si do të ndikojë programi Work & Travel USA në jetën tuaj? | Integral

Si do të ndikojë programi Work & Travel USA në jetën tuaj?

22.04.2020

Çfarë ndikimi ka pasur programi Work & Travel USA tek pjesëmarrësit tanë?

Këto janë pyetjet që ne shtrojmë për t’u përgjigjur çdo vit. Në fund të çdo sezoni, InterExchange vlerëson feedbackun e pjesëmarrësve gjatë programit Work & Travel USA, dhe si programi ka ndikuar në jetën e tyre.

Ne jemi të lumtur t’i ndajmë rezultatet me ju ndërsa përgatiteni për njëeksperiencë shumë interesante gjatë verës duke punuar dhe udhëtuar në Shtetet e Bashkuara.

Fusha më e rëndësishme e përmirësimit për pjesëmarrësit tanë ishte niveli i tyre i aftësive në anglisht, si dhe njohja e kulturave të tjera. Shumë pjesëmarrës besojnë se përvojat e tyre jashtë vendit do t’i ndihmojnë ata në të ardhmen kur bashkëpunojnë me kolegë dhe partnerë të mundshëm të biznesit nga vendet e tjera. Për disa studentë, përvoja e punës verore dhe udhëtimit ishte hera e tyre e parë në forcën e punës. Si rezultat, ata mësuan aftësi të vlefshme të menaxhimit të kohës që mund t’i përdorin në studimet e tyre dhe karrierën në të ardhmen.

“Shërbimi ndaj klientit në Shtetet e Bashkuara është shumë i dalluar” thotë një pjesëmarrës nga Rusia, “Unë mësova se si të komunikoja në mënyrë profesionale dhe të sjellshme me të gjithë klientët”.

Jeta nuk ka të bëjë me punën, sidoqoftë. Pjesëmarrësit Work & Travel USA u ndalën në autobusë dhe trena për të vizituar qytete të mëdha amerikane gjatë qëndrimit të tyre. Në krye të destinacioneve të tyre të udhëtimit ishin destinacionet më popullore: New York, Boston, San Francisco dhe Washington, DC. Ata për fat të mirë fotografuan cdo moment interesant me miqtë gjatë udhëtimeve të tyre, të cilat gjithashtu ne me kënaqësi i postuam në llogarinë tonë. Asgjë nuk na bën të ndihemi më të ngrohtë dhe më lumtur sesa të shohim pjesëmarrësit tanë të kenë një përvojë të vlefshme ndërkulturore në Shtetet e Bashkuara.

Në përgjithësi, studentët e Work & Travel USA u larguan nga vendi me një mendim më pozitiv për Shtetet e Bashkuara dhe njerëzit atje. Ata gjithashtu treguan patjetër që do ta vizitojnë përsëri në të ardhmen, si turistë. Sigurohuni që të kaloni nga zyra jonë për të thënë përshëndetje, turistë të ardhshëm!

Dëshironi të përjetoni jetën amerikane këtë verë? Aplikoni tani me InterExchange. Ne garantojmë t’ju gjejmë një punë me një punëdhënës me reputacion dhe etikë në Shtetet e Bashkuara. Ose nëse tashmë keni një punë, ne akoma mund të shërbejmë si sponsori juaj V-J-1. Na kontaktoni tani!

 

☎️: +355 69 40 40 401

📧: xhensila@integral.al