Studioni jashtë vendit

Shkolla të mesme prestigjioze ndërkombëtare

Eventi virtual 11 Dhjetor, Ora 10:00-13:00

Si e imagjinoni të ardhmen e fëmijës suaj? E dimë se arsimi cilësor është prioriteti kryesor për çdo prind, realizimi i suksesshëm akademik dhe profesional kalon përmes arsimit të mesëm cilësor si dhe rruga më e sigurt drejt universiteteve më të mira në botë është duke studiuar në një shkollë të mesme elitare. Bashkohuni në eventin virtual rreth arsimit të mesëm jashtë vendit dhe zbuloni shkollat e mesme ​​​​më të mira ndërkombëtare në Mbretëri të Bashkuar, Gjermani, Zvicër, Itali, Spanjë, Portugali dhe Belgjikë.

Sa e dobishme do të jetë për ju pjesëmarrja në eventin virtual?

 • Gjatë eventit do të informoheni rreth: tarifave të shkollimit, bursave, programeve dhe rezultateve akademike, kurseve të gjuhës si dhe aktiviteteve jashtëshkollore
 • Ju do të gjeni informacione të përditësuara mbi tarifat e akomodimit në konvikt, planet e pagesave dhe ndihmën financiare të disponueshme nga shkolla e zgjedhur me konvikt
 • Do të takoni personalisht përfaqësuesit e disa prej shkollave të mesme ​​​​më të mira në Evropë, do të keni mundësinë të zhvilloni konsulenca individuale dhe të zbuloni se cili do të ishte programi më i mirë akademik, destinacioni dhe shkolla për fëmijën tuaj.
 • Konsulentët tanë me përvojë do t'ju ofrojnë këshilla dhe mbështetje për aplikimin në shkollë në çdo fazë të procesit të shkollimit.
 • Me ndihmën e konsulenëve tanë me përvojë, ju do të jeni në gjendje të krijoni një strategji të suksesshme për të ardhmen e fëmijës suaj - zgjedhjen e sistemit të duhur shkollor dhe arsimor sipas profilit personal të fëmijës suaj, hapave të aplikimit dhe procesit të testimit.

*Pasi të regjistroheni, do tju vij një email verifikimi nga Brazen, platforma në të cilën do të zhvillohet panairi.

Regjistrohuni në panair!

Pjesëmarrësit në Eventin virtual

 • Abbey DLD Group of Colleges – London, Manchester, Cambridge
 • Schule Schloss Salem, Germany
 • Leighton Park School, United Kingdom
 • Inspired Education Group
 • St. George's International School, Switzerland
 • St. Gilgen International School, Austria
 • Danube International School Vienna, Austria
 • King's College Soto de Vinuelas, Madrid, Spain
 • St. Peter’s International School, Portugal
 • International School of Milan, Italy
 • Reddam House Berkshire, UK
 • St. John's International School, Hotel Belgium
 • MPW Colleges -  London, Birmingham & Cambridge
 • Mill Hill School, UK
 • Rossall School, UK

Programet Akademike

 • IB Diploma
 • GSCE
 • A-Levels
 • AP Diploma
 • Swiss matura
 • German Abitur

Arsimi i mesëm është vendimtar në formimin e nxënësve në mënyrë që ata të arrijnë potencialin e tyre të plotë. Integral Educational Programs ndihmon në zgjedhjen e shkollës së mesme më të mirë jashtë vendit që plotëson dëshirat, nevojat dhe aftësitë e secilit prej klientëve tanë. Jemi pranë jush që nga momenti i parë ku shprehet interesi për një shkollë të mesme jashtë vendit, deri në momentin kur studentët diplimohen - "partneriteti ynë është i vazhdueshëm".

8 arsye për të studiuar në shkollë të mesme jashtë vendit!

Bëhuni të pavarur: Studimi në një shkollë të mesme jashtë vendit mund t'ju lejojë të përjetoni pavarësinë në një mënyrë të re dhe emocionuese

 • Rrisni mundësitë për tu pranuar në universitet
 • Përmirësoni aftësitë gjuhësore
 • Përjetoni kultura të reja
 • Zbuloni pasione të reja
 • Bëhuni kurioz
 • Zgjeroni rrjetin tuaj social
 • Sfidoni veten

Ne ju ndihmojmë dhe udhëzojmë në procesin e zgjedhjes së programit akademik, shkollës optimale, si dhe në të gjithë procesin e aplikimit dhe regjistrimit në shkollë. Organizojmë gjithashtu vizita në shkollat ​​e dëshiruara në mënyrë që nxënësit e ardhshëm të përshtaten më mirë me mjedisin e ri. Ne kujdesemi për mirëqenien dhe suksesin akademik të secilit prej klientëve tanë dhe pas përfundimit të shkollës së mesme i udhëzojmë ata në zgjedhjen e universitetit të dëshiruar. Suksesi i studentëve tanë është edhe suksesi i Integral!

Destinacionet kryesore me disa nga shkollat e mesme më prestigjioze në botë!

Prej 20 vitesh, Integral ka ndihmuar prindërit që të investojnë siç duhet në edukimin e fëmijëve të tyre dhe të zgjedhin një rrugë të përshtatshme drejt arritjes së qëllimeve të tyre. Përvoja jonë dhe konsulentët tanë profesionistë na lejojnë të ofrojmë një zgjidhje individuale për të gjithë. Ky është avantazhi ynë unik në shërbimin ndaj jush.

Shkollat pjesëmarrëse në event ofrojnë bursa të shumta për studentët e dalluar, më shumë informacion rreth bursave do të gjeni më poshtë

Kontrolloni Bursat
Integral

Arsyet pse duhet ti besoni Integral Educational Programs:  

 • Ne kemi numrin më të lartë të studentëve të pranuar në shkollat e mesme jashtë vendit
 • Ne i njohim shumë mirë shkollat e mesme ndërkombëtare dhe konsulentët tanë i kanë vizituar ato gjatë vitit të shkuar
 • Asistence gjatë gjithë procesit të aplikimit dhe pranimit
 • Vlerësimi me prioritet i aplikimit tuaj nga shkollat partnere me Integral
 • Asistencë në gjetjen e një akomodimi etj.


© 2021 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA