Shkolla të mesme | Integral

Shkolla të mesme

Dëshironi që fëmija jauj të studiojë në një shkollë të mesme elitare jashtë vendit? Po planifikoni ta regjistroni atë në disa nga universitetet më të mira britanike ose amerikane?

Bursat në shkollat e mesme prestigjioze jashtë vendit janë rruga më e sigurt drejt universiteteve elitare jashtë vendit!

Regjistrohu tani FALAS!

Disa fakte në lidhje me shkollat e mesme në Mbretërinë e Bashkuar:

  • Bursa
  • Porgrame IB dhe A-levels
  • Mësues të trajnuar
  • Aktivitete javore jashtë kurikulës
  • Siguri dhe mbështetje 24-orë
  • Ambjente multikulturore
  • Mundësi pranimi në universitetet më të mira në UK

Aplikoni nëpërmjet Integral Educational Programs për bursë në disa prej shkollave të mesme më të mira në Mbretërinë e Bashkuar.

Zgjedhja e një shkolle të mesme është thelbësore për të udhëhequr fëmijën tuaj drejt përmbushjes së potencialit të tij të plotë në jetë!


Integral Albania ndihmon në zgjedhjen e duhur të një shkolle të mesme private jashtë vendit e cila plotëson kriteret dhe pritshmëritë e fëmijëve dhe prindërve. 

Ne ju ndihmojmë dhe udhëzojmë në procesin e zgjedhjes së programit të edukimit dhe shkollës së mesme jashtë vendit, si dhe gjatë gjithë procesit të aplikimit, regjistrimit, pranimit dhe qendrimit të fëmijës tuaj në shkolle.