SHKOLLA TË MESME NË AUSTRI

Standarde të larta akademike dhe kushte të shkëlqyera akomodimi

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

9-18 VJEÇ

9-18 VJEÇ

Mosha e nxënësve

Rreth 90

Rreth 90

Studentët ndërkombëtarë

40 - 50 000 €

40 - 50 000 €

Mësimi vjetor

2

2

Shkolla ​​partnere

Shkolla të Mesme në Austri

Studentët ndërkombëtarë zgjedhin Austrinë për gamën e gjerë të mundësive arsimore, stabilitetin social dhe ekonomik dhe mjedisin e pasur kulturor në zemër të Evropës. Shkollat ​​e mesme në Austri njihen për standardet e larta akademike dhe akomodimin e shkëlqyer. Ato karakterizohen edhe nga aktivitete të ndryshme krijuese dhe sportive, si një shkollë muzikore për instrumente klasike apo ski. Për studentët e huaj, arsimi i mesëm në Austri është një investim i suksesshëm në zhvillimin e tyre të ardhshëm akademik dhe arritjet profesionale.

SISTEMET E EDUKIMIT QË MUND TË MËSOHEN NË AUSTRI

SISTEMET ARSIMORE

International Baccalaureate (IB)

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message