SHKOLLA TË MESME NË KANADA

Trajnim i shkëlqyer, certifikata dhe diploma ndërkombëtare

SHTATOR

SHTATOR

Fillimi i vitit shkollor

14 - 19 VJEÇ

14 - 19 VJEÇ

Mosha e nxënësve

Rreth 100

Rreth 100

Studentë ndërkombëtarë

69-78 000 CAD

69-78 000 CAD

Mësimi vjetor

3

3

Shkolla ​​partnere

Shkolla të Mesme në Kanada

Ka shumë arsye për të zgjedhur një arsim të mesëm në Kanada. Është një nga vendet më mikpritëse dhe miqësore. Mjedisi është i qetë dhe i sigurt dhe ekonomia po zhvillohet me shpejtësi. Shkollat ​​e mesme në Kanada u ofrojnë studentëve të tyre mësimdhënie të shkëlqyer dhe mundësinë për të marrë certifikata dhe diploma ndërkombëtare që hapin dyert për universitetet më elitare në botë. Atmosfera e kampusit dhe programi arsimor i ndihmojnë studentët të ndërtojnë cilësi të vlefshme si pavarësia dhe përgjegjësia.

SISTEMET E EDUKIMIT TË MËSUARA NË KANADA

SISTEMET ARSIMORE

International Baccalaureate (IB)

American AP

OSSD - Ontario Secondary School Diploma

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message