Zvicër | Integral

Zvicër

Zvicër

Shkolla të Mesme në Zvicër

Me katër gjuhët e saj zyrtare, diversitetin kulturor, natyrën e bukur, mjedisin e qetë dhe të sigurt, Zvicra nuk është vetëm një destinacion i preferuar turistik, por edhe një vend ideal për të studiuar. Shkollat private në Zvicër kanë një traditë të gjatë në ofrimin e programeve të individualizuara, moderne dhe cilësore të dizajnuara për nxënësit e shkollave të mesme nga e gjithë bota.
Trajnimi zbatohet në grupe të vogla me mësues të kualifikuar, dhe mundësitë për aktivitete sportive dhe kulturore jashtëshkollore ndërtojnë edhe më shumë të diplomuar. Padyshim, arsimi i mesëm në vend garanton një kalim të suksesshëm në fazën tjetër akademike dhe në një nga universitetet më të mirë në botë.

SISTEMET ARSIMORE

British GCSE

British A-LEVEL

International Baccalaureate (IB)

Swiss Matura

German Abitur

French Baccalauréat

American AP

British GCSE

British A-LEVEL

International Baccalaureate (IB)

Swiss Matura

German Abitur

French Baccalauréat

American AP

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të identifikojnë fushat dhe programet e përshtatshme të studimit (MyCareerChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike

Lista e Shkollave

20.09.2021

College Du Leman

Për më shumë se gjysmë shekulli College Du Leman përgatit studentët për pranim në universitetet më të mira në botë. Një tipar i veçantë i shkollës është respektimi i standardeve elitare akademike dhe nderimi i traditave. Në të njëjtën kohë, Kolegji Du Leman është mjaft modern. Ka të gjitha mjetet moderne për të rritur komoditetin[...] Read more
26.08.2021

Aiglon College

Aiglon College është një shkollë private prestigjioze në Zvicër, e modeluar gjerësisht në formatin e shkollave me konvikt në Britani. Aiglon është një shkollë e pavarur, jofitimprurëse e vendosur në Alpet Zvicerane, 1,250 metra mbi Lozanë, në fshatin alpin të Chesières, pranë vendpushimit të skive të Villars, në kantonin Vaud. Shkolla Junior e Kolegjit Aiglon[...] Read more
24.02.2020

Brillantmont International School

Themeluar në 1882, Brillantmont është një nga shkollat më të vjetra me konvikt në Zvicër, ku studiojnë rreth 100 nxënës të moshave 13-18 vjeç nga mbi 30 vende të botës. Gjuha zyrtare e shkollës është frëngjisht dhe nxënësit studiojnë të paktën dy gjuhë të huaja. Gjimnazi ndodhet në qendër të Lozanës, në mes të parkut[...] Read more
24.02.2020

Institut Montana Zugerberg

Instituti Montana Zugerberg hapi dyert e tij në vitin 1926 në ndërtesën e ish-Grand Hotel Schönfels. Shkolla është e vendosur në një sipërfaqe prej 60 hektarë në zonën e bukur malore mbi Zug, selia e shumë kompanive ndërkombëtare. Vendndodhja e bukur në rrëzë të Alpeve siguron një mjedis ideal për studime dhe aktivitete jashtëshkollore. Shkolla[...] Read more
24.02.2020

COLLÈGE ET LYCÉE SAINT-CHARLES

Kolegji Saint Charles ndodhet në një mjedis të jashtëzakonshëm në kantonin Jura. Kampusi është ndertuar rreth ndërteses kryesore, ndërtesës shkollore, një kishëze të bukur dhe kompleksit sportiv Leon Burrus. Klasat me dritë natyrale dhe pamje të papenguar të natyrës përreth janë ambjenti shume i favorshem per rreth 250 nxenes te shkolles qe te përfitojnë nga[...] Read more
23.08.2017

Institut auf dem Rosenberg

Institut auf dem Rosenberg është themeluar në vitin 1889 nga Dr. Ulrich Schmidt dhe ndodhet në Saint Gallen, në pjesën gjermane të Zvicrës, vetëm 70 km larg Zurich-ut. Qyteti mban emrin e murgut Galus, i cili është vendosur në këto vende që në shekullin e VII. Pozicionimi perfekt i qytetit midis kodrave Santis dhe liqenit[...] Read more
23.08.2017

Leysin American School LAS

Leysin American School (LAS) është themeluar në vitin 1960 nga Fred dhe Zigfrid Ott dhe është një nga shkollat kryesore internacionale të Zvicrës. Shkolla është e akredituar nga Shoqata e Shkollave dhe Kolegjeve të Shteteve Qëndrore të SHBA-së, nga Komiteti i Shkollave Internacionale i Britanisë së Madhe dhe Organizata Internacionale e Standartizimit (ISO) 9001:2000. Misioni[...] Read more