Spanjë | Integral

Spanjë

Spanjë

Shkolla të Mesme në Spanjë

Arsimi i mesëm në Spanjë u ofron studentëve të saj mundësinë për të studiuar në një mjedis multikulturor dhe me një program akademik të klasit të parë. Shkollat me konvikt në Spanjë ofrojnë gjithçka të nevojshme për trajnime efektive: programe të hollësishme, mundësi për të mësuar disa gjuhë, kampuse novatore dhe mjedise sportive. Në të njëjtën kohë, klima e këndshme kontinentale, historia dhe kultura e pasur, qytetet e bukura me arkitekturë unike e bëjnë kohën e kaluar në vend një nga periudhat më të paharrueshme dhe me vlerë.

SISTEMET ARSIMORE

British GCSE

British A-LEVEL

International Baccalaureate (IB)

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të identifikojnë fushat dhe programet e përshtatshme të studimit (MyCareerChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike

Lista e Shkollave

21.08.2020

Colegios Laude, S.L.U.

SHKOLLA LAUDE FONTENEBRO ofron një projekt arsimor gjithëpërfshirës dhe të personalizuar për secilin nga studentët, në përputhje me cilësitë, aftësitë dhe vlerat që do të nevojiten në të ardhmen. Studentët mësojnë në një mjedis mikpritës, të këndshëm dhe të rehatshëm dhe me një mësues që kujdeset për mirëqenien e tyre emocionale si bazë për të[...] Read more
21.08.2020

King's College, The British School of Madrid

Shkolla Britanike në Madrid ofron klasa me mësime ne anglisht dhe në programin britanik të studimeve. Programi arsimor në King's College bazohet në Kurrikulën Kombëtare Angleze dhe ofron një arsim të shkëlqyeshëm britanik për fëmijët nga parashkollori deri në hyrjen e Universitetit. Në King's College, përqendrimi është në zhvillimin e të rinjve të vëmendshëm dhe[...] Read more
21.08.2020

International School San Patricio Toledo

Shkolla Ndërkombëtare San Patricio Toledo është krenare që është pjesë e një institucioni privat e cila që prej vitit 1958 ka edukuar me sukses mijëra të rinj. Që nga fillimi shkolla ka marrë ide nga tendencat më inovative pedagogjike në mënyrë që të zhvillojë një model arsimor unik dhe gjithëpërfshirës. Kjo do të thotë që[...] Read more
23.08.2017

Sotogrande International School SIS

Shkolla ndodhet nje zone te bukur rezidenciale te Andaluzise, menje pamje mahnitese te deity Mediterrian dhe fshatrat qe e rrethojne. Sotogrande eshte rreth 90 kilometra ne perendim te aeroportit te Malagas dhe 20 kilometra ne lindje te aeroportit te Gjiblartarit. Eshte konsideruar si pjesa me skenike e bregdetit Costa del Sol me bimesine e saj[...] Read more
23.08.2017

Lady Elizabeth School

Lady Elizabeth International School ndodhet në një nga vendet më të bukura përgjatë vijës bregdetare “Costa Blanca” në Spanjë. Është lehtësisht e arritshme nga aeropertet Alicnate dhe Valencia, çka e bën atë shumë tërheqëse për studentë nga shumë vende të botës. Shkolla sigurohen që fëmijët të edukohen dhe trajtohen në mënyrë individuale,dhe edukimi që ata marrin[...] Read more