Norvegji | Integral

Norvegji

Lista e Shkollave

21.08.2020

A+ World Academy

Akademia Botërore A+ është një nga shkollat ndërkombëtare me konviktit më unike në botë. Ajo u jep mundësinë gjashtëdhjetë studentëve të klasës së 11-të (VG2) dhe të klasës së 12-të (VG3), për të marrë kurse të Advanced Placement, në një shkollë të mesme plotësisht të akredituar e cila ka një lokacion shumë ndryshe nga çfarë[...] Read more