Kanada | Integral

Kanada

Kanada

Shkolla të Mesme në Kanada

Ka shumë arsye për të zgjedhur arsimin e mesëm në Kanada – vendi është ndër më mikpritësit dhe më miqësorët, mjedisi është i qetë dhe i sigurt dhe ekonomia po zhvillohet me një ritëm të lakmueshëm. Shkollat e konviktit u ofrojnë maturantëve trajnim të shkëlqyeshëm dhe mundësinë për të marrë certifikata dhe diploma ndërkombëtare, të cilat hapin dyert për universitetet më elitare në botë. Atmosfera në kampuset dhe programet i ndihmojnë studentët të rriten dhe të ndërtojnë cilësi të vlefshme si pavarësia dhe përgjegjësia.

SISTEMET ARSIMORE

International Baccalaureate (IB)

American AP

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të identifikojnë fushat dhe programet e përshtatshme të studimit (MyCareerChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike

Lista e Shkollave

24.02.2020

Keystone International Schools

Keystone International Schools u themelua në vitin 2012 dhe ka në total më shumë se 500 nxënës nga 48 vende të ndryshme. Shkolla në Toronto u hap në vitin 2017, duke i shërbyer nxënësve ndërkombëtarë dhe lokalë në qendër të Torontos, ku ata përgatiten për suksesin në studimet universitare. Studentët ndjekin kurrikulën e Ontarios, duke[...] Read more