Itali | Integral

Itali

Lista e Shkollave

21.08.2020

CCI The Renaissance School

E themeluar në 1995, CCI ka patur mbi tre mijë të diplomuar në kampusin e tij në Lanciano, një qytet antik por ende modern në rajonin qendror të Abruzzo. Lanciano është e vendosur rreth njëzet minuta larg me makinë nga qyteti i mrekullueshëm i Pescara dhe më pak se tre orë me autobus nga Roma.[...] Read more
14.07.2020

St. Louis School

Historia dhe përshkrim i shkurtër Shkolla St. Louis është një shkollë private ndërkombëtare, anëtare e Këshillit të Shkollave Ndërkombëtare Britanike (COBIS), e akredituar nga Ministria Italiane e Arsimit dhe një qendër provimi e njohur zyrtarisht nga Universiteti i Kembrixhit. Vitet e fundit, St. Louis renditet vazhdimisht në krye të shkollave kryesore të IB në Evropë,[...] Read more