Irlandë | Integral

Irlandë

Lista e Shkollave

14.07.2020

Villiers School Limerick

Historia dhe përshkrim i shkurtër E vendosur në jug-perëndim të Irlandës, në qytetin e Limerick, në hapsirën 14 hektarëve të kampusit, Villiers është një shkollë me histori mbi 200 vjet. Shkolla është modernizuar kohët e fundit dhe në kampusin e saj janë shtuar: laboratorë shkencorë modernë të pajisur me mjetet, një dhomë arti, laboratore teknologjike.[...] Read more