Francë | Integral

Francë

Francë

Shkolla të Mesme në Francë

Shkollat me konvikt në Francë dallohen nga arsimi i mesëm me cilësi jashtëzakonisht të lartë, i cili plotëson standardet e larta evropiane. Atmosfera unike dhe mjedisi multikulturor ndihmojnë jo vetëm për të krijuar miqësi të reja, por edhe për të kapërcyer kufijtë gjuhësorë midis të diplomuarve. Grupet e vogla, një kurrikulë intensive, mësimi i disa gjuhëve dhe mundësia për profilizim ofrojnë mundësi të shkëlqyera për t’u pranuar në universitetet kryesore të botës dhe për të ndërtuar një karrierë të suksesshme më pas.

SISTEMET ARSIMORE

British GCSE

International Baccalaureate (IB)

French Baccalauréat

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të identifikojnë fushat dhe programet e përshtatshme të studimit (MyCareerChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike

Lista e Shkollave

14.07.2020

Ecole de Tersac

Historia dhe përshkrim i shkurtër Shkollat Tersac janë shkolla private me konvikt që i përkasin grupit arsimor Diderot dhe kanë një traditë të gjatë mësimi në sistemin arsimor francez. Bazat e shkollës janë të vendosura në rajone të ndryshme të vendit, në qytete të qeta, të rrethuar nga monumente të bukura natyrore. Në Tersac, studentët[...] Read more
04.03.2020

Notre Dame International High School Paris

Rreth shkolles: Notre-Dame eshte nje shkolle e mesme ndërkombëtare, e cila përgatit nxenesit për te patur sukses në shoqërinë globale, duke ofruar një arsim ne sistemin amerikan dhe IB në Francë, bashke me udhëzime gjithëpërfshirëse të gjuhës frënge dhe mundësi shkëmbimi kulturor. Ata ofrojne sistem akademik dygjuhësh, per klasat 10 deri 12 dhe është i[...] Read more
04.03.2020

Ecole des Roches

Ecole des Roches u themelua në vitin 1899 nga sociologu Edmond Demolins dhe është e para "Shkolle e Re" në Francë, duke adoptuar një qasje inovative për arsimin. Për më shumë se një shekull, shkolla ka siguruar edukimin për shumë gjenerata studentësh. Shkolla gjithashtu ka konsoliduar reputacionin e saj në parimet themelore të arsimit. Në[...] Read more
23.08.2017

Tersac En Aquitaine

Rreth shkolles: Tarsac eshte nje shkolle e mesme e pavarur e themeluar ne vitin 1964 ne vendin e quajtur Meilhan-sur-Garonne, nje ore larg nga Aeroporti Nderkombetar Merignac. E vendosur ne jug-perendim te Frances ndermjet Bordeaux dhe Toulouse, shkolla gezon privilegjin e te qenurit ne nje zone piktoreske larg stresit urban. Si nje nga shkollat e[...] Read more