Belgjikë | Integral

Belgjikë

Lista e Shkollave

14.07.2020

St. John's International School

Historia dhe përshkrim i shkurtër Shkolla Ndërkombëtare me konvikt St. John’s është pjesë e organizatës kryesore arsimore Inspired, e cila bashkon mbi 32 shkolla nga e gjithë bota. Shkolla është e vendosur në Belgjikën qendrore, në periferinë historike të Waterloo, 15 km në jug të qendrës së Brukselit, e famshme për betejën e fundit të[...] Read more