Austri | Integral

Austri

Austri

Shkolla të Mesme në Austria

Studentët ndërkombëtarë zgjedhin Austrinë për shkak të gamës së gjerë të mundësive arsimore, stabilitetit social dhe ekonomik dhe mjedisit të pasur kulturor në zemër të Evropës. Shkollat e konviktit austriak njihen për standardet e tyre të larta akademike dhe akomodimin e shkëlqyer. Ato gjithashtu karakterizohen nga një sërë aktivitetesh krijuese dhe sportive, të tilla si trajnimi i muzikës në instrumente klasike ose udhëtime me ski. Për të diplomuarit e huaj, arsimi i mesëm në vend është një investim i suksesshëm në zhvillimin e tyre të ardhshëm akademik dhe realizimin profesional.

SISTEMET ARSIMORE

International Baccalaureate (IB)

Integral ofron Testin orientues të karrierës për studentët të identifikojnë fushat dhe programet e përshtatshme të studimit (MyCareerChoices)

Informacion i detajuar mbi kushtet, procedurat dhe afatet e aplikimit

Përzgjedhja e institucioneve arsimore që ofrojnë programin e dëshiruar

Ndihmë në përgatitjen e dokumenteve - letër motivimi, CV, etj.

Aplikim deri në 5 universitete dhe konfirmimi i pranimit

Ndihmë në përzgjedhjen e akomodimit dhe këshilla praktike

Lista e Shkollave

15.09.2022

Danube International School Vienna

Danube International School Vienna (Danube Private School) është një shkollë private prestigjioze dhe e njohur e themeluar në vitin 1992. Danube ka akreditim të organizatave dhe autoriteteve përkatëse, vlerësime të shkëlqyera nga ekspertë, mësues dhe punonjës. Shkolla është një nga dy institucionet arsimore në territorin e vendit ku arsimi zhvillohet sipas standardit prestigjioz ndërkombëtar të[...] Read more
23.08.2017

St. Gilgen International School (StGIS)

St. Gilen International School (StGIS), eshte nje shkolle elitare, ditore e pajisur me konvikte per 250 studente te moshesh 9 dhe 18 vjec. Shkolla ofron nje kurrikul te larte arsimore qe te con drejt kualifikimit per Diplome Nderkombetare ne dy vitet e fundit. Gjuha e mesimdhenies eshte Anglishtja. StGIS eshte anetare e Keshillit te Shkollave[...] Read more
23.08.2017

Amadeus International School Vienna

AMADEUS International School Vienna është një shkollë ndërkombëtare e vendosur në zemër të qytetit botëror të muzikës klasike, Vienës. Përveç trajnimit intensiv të programit akademik ndërkombëtar Baccalaureate, shkolla u ofron mundësi studentëve të zhvillojnë talentet e tyre muzikore në Music Academy Amadeus. Studimi në Amadeus i ndihmon studentët të krijojnë një pikëpamje të re të[...] Read more