Sotogrande International School SIS

Shkolla ndodhet nje zone te bukur rezidenciale te Andaluzise, menje pamje mahnitese te deity Mediterrian dhe fshatrat qe e rrethojne. Sotogrande eshte rreth 90 kilometra ne perendim te aeroportit te Malagas dhe 20 kilometra ne lindje te aeroportit te Gjiblartarit. Eshte konsideruar si pjesa me skenike e bregdetit Costa del Sol me bimesine e saj te harlisur, marinen piktureske dhe bregdetin terheqes. Ne shkolle mund te shkohet me ane te sherbimeve urbane te shkolles nga Marbella, Nueva Andalucia, Estepona, La Linea dhe Tarifa, duke e bere kete nje arsimim te klasit boteror i cili mund te arrihet nga te gjithe. 

 

SIS eshte nje shkolle e Diplomes Nderkombetare  me konvikt gjithashtu ka dhe student ditor e cila ka mbi 40 kombesi te ndryshme, duke oferuar programe  per shkollen fillore (3-11 vjec),
programe per shkollen e mesme (12-16 vjec), program per shkollen e larte (diploma) (16-18 vjec), plus nje mbeshtetje te shkelqyer ne te mesuarin e gjuhes dhe te nxenit. Nepermjet qasjes sone te personalizuar per te mesuar studentet jane te inkurajuar per te hapur zemrat dhe mendjet e tyre per te mesuar me deshire, per te zbuluar pikat  e forta te tyre, te idnetifikojne pasionet dhe te zhvillojne aftesite ne te mesuar. Si rezultat i kesaj ne jemi duke arritur rezultate te shkelqyera, me nje rezultat mesatar prej 35 pikesh ne Diplome.
Ne ushqejme etjen per dije.
Ne i mundesojme studenteve te zhvillojne aftesite e tyre, njohurite dhe te kuptuarit permes programeve te mrekullueshme te mesimit, duke i lejuar ata qe te shqyrtojne preferncat e tyre per te mesuar dhe te zhvillojne talentin individual te tyre. Ne krijojme mundfesi per studentet per te zbulurar aspektet e tyre spirituale, mendore, emocionale, spirituale dhe fizike.
Ne shkollen Sotogrande ne kemi tre kampuse te medha: Sotogrande , San Roque dhe Rio te cilat kane investuar shume per te mundesuar nje game te gjere facilitetesh dhe akomodimesh which we are proud of. Students can use our large outdoor swimming pool, sports hall, computer  labs, libraries, music room, art studio and the theater space. Pervec kesaj ne kemi fituar kohet e fundit nje hotel me 4* i cili ofron akomodim te pakrahasueshem  me konviktin i cili ndodhet ne nje mjedis mahnites dhe eshte pjese e kampusit San Roque. Ne kampusin Rio jane te nvendosur femijet e kopshtit dhe fushat e medha sportive ne nje lokalizim vertet te bukur.