Myddelton College | Integral

Myddelton College

I hapur në vitin 2016, Kolegji Myddelton është një shkollë me konvikt për studentë 7-18 vjeçar në zemër të Denbigh, North Wales, me 275 studentë me një ndarje 50/50 të djemve në vajza dhe 25. % konviktorë – një përzierje e studentëve ndërkombëtarë dhe fëmijëve vendas (Chester dhe Liverpool janë vetëm një orë larg, dhe Manchester 90 minuta). Madhësitë e klasave janë të vogla, duke filluar nga 10 deri në maksimum 18 nxënës.

E pazakontë për një shkollë në qendër të qytetit, ndërtesat viktoriane të bukura gri gri të klasës së dytë të Myddelton, të themeluara nga Worshipful Company of Drapers në 1859 dhe të përdorura nga Shkolla Howell deri në vitin 2012, mbulojnë një sipërfaqe luksoze prej 37,5 hektarësh. Me pamje nga vargmali Clwydian, shkolla ndodhet nën hijen e mbetjeve të kështjellës së shekullit të 13-të të kështjellës Denbigh duke i dhënë asaj një ndjesi të magjepsur nuk është çudi të dëgjosh, pra, që Salla e Madhe e Myddelton sapo ishte vendosur në post si një vendndodhja për Harry Potter.

Informacione të përgjithshme

Numri i përgjithshëm i nxënësve: 275
Programe Akademike:
70% A*-A Grades
99% A*-C Grades
GCSE grades were 55% A*-A Grades and 91% A*-C Grades
Chinese GCSE/A Level
BTEC in Film and TV Production
Marine Science offered at AS and A Level
Kërkesa për pranim për studentët e huaj:
Pranim: shtator dhe janar
- Lista e notave të dy viteve të fundit
- Test për pranim të gjuhës angleze në zyrën Integral
Akomodim: St. Georges for students aged 11-16 and Thomas Howell’s House for students aged 16-18

Bursa : Ofrohen bursa në bazë merite