Mander Portman Woodward

MPW regjistron 950 studentë çdo vit, nga të cilat afërsisht dy të tretat janë britanik, një e treta ndërkombëtare. London College është e vendosur në South Kensington në rrugën historike Queen’s Gate dhe është i shpërndarë në tri ndërtesa të gjitha shkrirë në një ndërtesë. Birmingham College është e vendosur në Edgbaston dhe është hapur në vitin 1980 duke qenë i pari i këtij lloji në West Midlands.

 

Kolegji është plotësisht bashkë-arsimore dhe pranon deri në 160 studentë çdo vit duke u përgatitur për GCSE, A level dhe Oxbridge Entrance. Ka një maksimum prej 8 nxënësit në një klasë.Mander Portman Woodward në Kembrixh është vendosur në Brookside, vetëm jashtë Trumpington Road, disa minuta ‘nga qendra e Cambridge. Themeluar në vitin 1987, ajo ofron programet GCSE dhe A-Level. Kolegjo pranon deri në 180 studentë në vit