International School San Patricio Toledo | Integral

International School San Patricio Toledo

Shkolla Ndërkombëtare San Patricio Toledo është krenare që është pjesë e një institucioni privat e cila që prej vitit 1958 ka edukuar me sukses mijëra të rinj. Që nga fillimi shkolla ka marrë ide nga tendencat më inovative pedagogjike në mënyrë që të zhvillojë një model arsimor unik dhe gjithëpërfshirës. Kjo do të thotë që ju mund të jeni i sigurt që fëmija juaj do të përparojë, pasi San Patricio u ofron studentëve spanjollë dhe ndërkombëtarë një program IB me cilësi të lartë në Spanjë.

Informacione të përgjithshme