Call us
00355 422 52 065

D’Overbroeck’s College

Shkolla eshte themeluar ne vitin 1978 dhe ndodhet shume afer qytetit te njohur universitar Oxford. D’Overbroeck’s ka nje fame akademike te shkelqyer dhe eshte i pershtatur per nxenes te pavarur, mjaft te motivuar dhe ambicioze qe deshirojne te vazhdojne studimet ne universitetet me prestigjoze te Britanise se Madhe.

 

Niveli akademik i arsimimit, atmosfera e ngrohtë, marrëdhenia nxënës-mësues dhe pjesëmarrja aktive e nxënësve në proçesin e studimit janë çelësi i suksesit. Mësimi bëhet në grupe të vogla. Shkolla ofron programe – GCSE, A-Level dhe kurse të gjuhëve të huaja gjatë verës. Gjithashtu ofron përgatitje të veçantë në degët e mjekësisë dhe drejtësisë.