David Game College | Integral

David Game College

David Game College ndodhet në zemër të qytetit të Londrës, afër disa prej ndërtesave dhe institucioneve më ikonike të Londrës. I themeluar në vitin 1974, kolegji është brenda ndërtesës së Fondacionit Sir Cass, një nga fondacionet arsimore më prestigjioze dhe më të vjetra, që daton në 1748. Kolegji ofron një kurrikulë të gjerë në nivelin GCSE dhe A, si dhe Programin Foundation.

Kolegji u zhvendos në vendndodhjen e tij aktuale në 31 Jewry Street, në qytetin e Londrës në maj 2017 dhe studentët mund të shijojnë përfitimet e objekteve moderne të ndërtuara për qëllime, duke përfshirë tre laboratorë të shkencës moderne, dy leksione të përmasave universitare teatro, dhoma të reja arti, bibliotekë, palestër dhe një mensë e gjerë. I vendosur brenda një ndërtese prej 60,000 metrash katrorë që më parë ishte një kampus universitar qendror në Londër, kolegji ofron shumë hapësirë ​​për studentët që të shijojnë jetën studentore.

Parimi i shkollës është që studentët të jenë optimistë për të ardhmen e tyre, punëtorë, elastikë dhe mbi të gjitha ambicioz. Për David Game College nuk ka pengesa për të mësuar; nxënësit inkurajohen të çlirohen nga çdo dyshim kufizues për veten dhe të mos përcaktohen ose kufizohen nga e kaluara. Studentët në përgjithësi përmirësojnë gjithmonë notat e tyre dhe shumica e studentëve hyjnë në universitetet e Grupit Russell sipas zgjedhjes së tyre. Në këtë drejtim, David Game ka një histori të shkëlqyer të vendosjes së studentëve në universitetet më të larta, si Oxford, Cambridge, LSE, Imperial, UCL, King’s, Bath, Manchester, Queen Mary dhe tani, Cass Business School.

Informacione të përgjithshme

Numri i përgjithshëm i nxënësve: 400
Programe Akademike:
GCSE
A Level
Medical Programme
A Level Extended Project Qualification (EPQ)
University Foundation Programme (UFP)
English Language Courses
Further & Higher Education
Online One-to-One Tuition
Easter Revision & Tuition
Retake Courses
One-to-One Music Tuition
Examinations for External Candidates
Kërkesa për pranim për studentët e huaj:
Pranim: shtator dhe janar
- Lista e notave të dy viteve të fundit
- Test për pranim të gjuhës angleze në zyrën Integral
Akomodim: South Kensington, Earl’s Court, West Kensington, Shepherd’s Bush dhe Fulham Broadway

Bursa : Ofrohen bursa në bazë merite