College Du Leman | Integral

College Du Leman

Për më shumë se gjysmë shekulli College Du Leman përgatit studentët për pranim në universitetet më të mira në botë. Një tipar i veçantë i shkollës është respektimi i standardeve elitare akademike dhe nderimi i traditave. Në të njëjtën kohë, Kolegji Du Leman është mjaft modern. Ka të gjitha mjetet moderne për të rritur komoditetin dhe efektivitetin e studimit.

Shkolla njihet për rezultatet e larta akademike. Shumica e të diplomuarve pranohen në universitete prestigjioze zvicerane dhe jo vetëm. Gjithashtu, fëmijët shpesh zgjedhin universitete të rangut më të lartë në botë. Shkolla e konviktit është pjesë e rrjetit botëror “Meritas Family of Schools”. Cilësia e shërbimeve arsimore të paraqitura në të kontrollohet rreptësisht.

Shkolla është e vendosur në qytetin komod të Versoix. Nga këtu, qendra e biznesit të Gjenevës është vetëm disa minuta me makinë larg. Territori i konviktit është disa hektarë në bregun e Liqenit piktoresk të Gjenevës. Nga ndërtesat ka një pamje madhështore të sipërfaqes së ujit të pasqyruar dhe Alpeve. Vendndodhja e shkollës kushtëzohet nga orientimi i saj sportiv. Në verë, studentët mund të bëjnë të gjitha llojet e sporteve ujore, në dimër – ski, dëborë, ski të sheshtë etj.

Programet akademike të Kolegjit Du Leman plotësojnë kërkesat moderne. Studimi në Zvicër ofrohet në frëngjisht dhe anglisht. Çdo departament ka karakteristikat e veta. Certifikatat e programeve njihen në vendet e BE -së, në botë. Programi arsimor i shkollës gjithashtu siguron aktivitete jashtëshkollore. Të gjitha programet arsimore dhe argëtuese kontribuojnë në zbulimin e potencialit intelektual, krijues të studentëve, formimin e cilësive të nevojshme për të arritur qëllimet e jetës.

Informacione të përgjithshme

Programe akademike:
- Programi French Baccalaureate
- Programi Swiss Bilingual Federal Maturite
- Primary School,
- Secondary School,
- Summer courses in English, French
- GCSE, A-level, IB
Bursa studimi

Ofrohen bursa të pjesëshme për studentët me rezultate të shkëlqyera akademike.