CCI The Renaissance School | Integral

CCI The Renaissance School

E themeluar në 1995, CCI ka patur mbi tre mijë të diplomuar në kampusin e tij në Lanciano, një qytet antik por ende modern në rajonin qendror të Abruzzo. Lanciano është e vendosur rreth njëzet minuta larg me makinë nga qyteti i mrekullueshëm i Pescara dhe më pak se tre orë me autobus nga Roma. Unike për shumicën e shkollave private, CCI ofron konvikt për studentët e saj. Lanciano, me historinë e saj mbi 3,300 vjeçare, ka shumë për të ndarë me nxënësit pasi rezidencat për djem dhe vajza janë të vendosura brenda qendrës historike dhe janë vetëm një shëtitje larg me ndërtesën kryesore të shkollës. CCI është unike. Disa nga elementët kryesorë që e kanë veçuar nga shkollat e tjera me konvikti në Evropë për më shumë se 25 vjet janë: ofron një përvojë të vërtetë italiane, një mjedis familjar, përvojën e konviktit, akreditimi, perspektiva në kurset offline vs online, pasurimi akademik si dhe lidhje të forta me Kanadanë.

Informacione të përgjithshme