CATS Cambridge, London and Canterbury

➽ CATS COLLEGES

 

CATS Cambridge, London dhe Canterbury eshte pjese e Cambrige Education Group (CEG) nje grup shkollash qe ofrojne programe te ndryshme studimi nxenesve nga Britania e Madhe dhe jashteshtetit. Qellimi kryesor i shkolles eshte vlersimi i potencialit, stimulimi i ambicies, zhvillimi i komponenteve dhe zbulimi i aftesive te reja te nxenesit. CATS Cambridge eshte e vetmja shkolle-konvikt ne qender te qytetit Cambridge qe ofron kushte te shkelqyera studimi.

 

Nxenesit kane ne dispozicion me shume se 30 klasa te paisura me flip-chart, dhoma studimi individuale dhe te perbashketa, hapesira per pushim, laboratore shkencore, salle kompjuterash, Internet Wireless ne te gjithe territorin e shkolles, salle ngrenie, dyqane dhe Internet Café. Kurset zhvillohen ne klasa te vogla ne menyre qe cdo nxenes te kete vemendje te vecante nga profesori. Zhvillohen kurse te gjuhes Angleze ne varesi te nevojave te nxenesit. Nxenesit jane te perkrahur si ne procesin e studimit ashtu edhe gjate periudhes se pergatitjes per ne universitet. Dhe kete vit shkolla krenohet me rezultatet e shkelqyera qe jane mbi nivelin mesatar te shtetit, ndersa 75% e nxenesve jane regjistruar ne 30 universitete