Bishopstrow College

Bishopstrow College eshte i vendosur ne zemer te Anglise jug perendimore i cili eshte nje vend me nje gjelberim te mrekullueshem. Bishopstrow eshte nje kolegj i specializuar per djemte dhe vajzat e moshes 7-17 vjece, te cilet synojne te hyjne ne shkolla te pavaruara ne Mbreterine e Bashkuar si ne nivelin pergatitor ose ne ate te larte.

Studentet qendrojne minimalisht 1 semester dhe maksimalisht 4 semestra. Femijet tuaj nuk jane te detyruar te kryejne nje kohe te caktuar studimesh, sapo te ndjehen gati ata mund te kalojne ne shkollat e tyre te reja. Nga mberritja tek largimi, ne punojme krah per krah me femijen dhe agjentin tuaj per te arritur me te miren per femijet tuaj. Nje tranzicion i qete eshte celesi i suksesit ne studim dhe ne vete besim.