Bellerby College

Bellerby College eshte nje shkolle me tradita ne formimin professional te nxenesve te huaj nga me shume se 120 shtete. Shkolla ka 4 qendra studimi moderne ne Brighton, Cambridge, Londer dhe Oxford. Atmosfera e ngrohte e miqesore dhe orientimi praktik i programeve e bejne Bellerby College vendin perfekt per studim.

 

Bellerby College ofron programe studimi te tilla si: Pre- GCSE, GCSE, A- Levels, Foundation, Language Course. Me shume se 60% e te diplomuarve vazhdojne studimet ne universitetet me prestigjoze te Britanise se Madhe.