Rrisni prespektivat tuaja! – EU Business School | Integral

Rrisni prespektivat tuaja! - EU Business School

25.05.2018

E themeluar në vitin 1973, EU Business School është shkolla ndërkombëtare e biznesit e nivelit të lartë me kampuset në Barcelonë, Gjenevë, Montreux, Mynih dhe ofron mesime edhe online. Me një mori programesh foundation, bachelor, master, MBA dhe doktorature të cilat fokusohen në administrimin e biznesit, biznesin ndërkombëtar, marketingut, financë etj. Qasja e tyre pragmatike për edukimin e biznesit, së bashku me rrjetin global të BE-së, përgatit studentët për një karrierë në botën e sotme të biznesit në zhvillim të shpejtë dhe të globalizuar.

EU Business School ka një organizëm multikulturor studentor që përfaqëson më shumë se 100 nacionalitete dhe një rrjet prej 26,000 studentësh.
Ndërsa studioni në kampuset e EU-së, mund të fitoni diploma të njohura nga shteti nëpërmjet rrjetit tonë global të partnerëve akademikë si Universiteti i Roehampton në Londër ose Universiteti i Derby në U.K dhe Universiteti i Universitetit të Murcës (UCAM) në Spanjë.

EU Business School,jo vetëm që do t’u ndihmoje të gjeni punë; por do t’ju bëj lehtësisht të punësueshëm. Programet e tyre i ekspozojnë studentët në botën e biznesit ndërkombëtar përmes një kurrikule të larmishme. Madhësitë e vogla të klasës ofrojnë një qasje fleksibël dhe të personalizuar, dhe gjuha angleze i nxit studentët të komunikojnë përtej kufijve. Shkolla ju siguron metoda dinamike dhe interaktive të mësimdhënies për një edukim praktik të biznesit.

Pse duhet të zgjidhni EU Business School:
• Ndërtimi i një Personaliteti Biznesi
• Grupi i EU-së renditet ndër më të mirët
• Qasje ndërkombëtare
• Mësim profesional dhe praktik

Ne ju mirëpresim të na kontaktoni ose na vizitoni për një konsultim falas !
Integral do tju asistojë dhe udhëzojë gjatë gjithë procesit.
Aplikoni tani dhe bashkohuni me ekipin ndërkombëtar!