Rreth Nesh | Integral

Rreth Nesh

Integral Educational Programs!

Ndërtojme të ardhmen tuaj që prej 1992 – Besoni në eksperiencën e eksperteve të Integral në fushën e edukimit !

Për shumë vite me radhë kemi treguar që jemi një ndër kompanitë më profesionale në fushën e konsulencës mbi arsimimin jashtë vendit. Konsultentët tanë janë të gatshëm t’ju ndihmojnë me çdo kërkesë rreth programeve të shkollave të mesme jashtë vendit, kampeve verore në më shumë se 100 destinacione, dhe universiteteve në Angli, Amerikë, e më gjerë në Europë, me zgjedhjen e duhur të fushës së studimit, kryerjen e proçedurës së plotë të aplikimit, përgatitjen për intervistën e pranimit dhe organizimin e udhëtimit.