Rotterdam Business School | Integral

Rotterdam Business School

27.03.2019

 

Rotterdam Business School ofron një sistem të arsimit të lartë në gjuhën angleze, për një karrierë të suksesshme profesionale në zemër të Europës, me një sërë programesh të biznesit ndërkombëtar në nivelin Bachelor dhe Master.
I njohur për programet:
✜ Bachelor in International Business & Management
✜ Master in Finance & Accounting
✜ Master in International Supply Chain Management
✜ Master in Consultancy & Entrepreneurship
Rotterdam Business School është e lidhur ngushtë me shoqërinë dhe u mëson studentëve të kombinojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre me përgjegjësinë sociale, si edhe të bashkëpunojmë ngushtë me bizneset dhe organizatat. Në këtë mënyrë studentët përfitojnë si nga ana e cilësisë së arsimit , ashtu edhe në praktikë. Detyrat dhe projektet nga bizneset dhe organizatat, intershipet , projektet e diplomimit , janë një pjesë e rëndësishme e kurrikulës.
Ashtu si në botën e biznesit, fokusi i universitetit është tërësisht ndërkombëtar. Së bashku me partnerë në komunitetet e biznesit dhe arsimit në Europë, Afrikë, Azi dhe Amerikë , Rotterdam Business School i ofrojn studentëve të vetë perspektivat globale që u nevojiten si edhe mjedisin ideal për t’u përgatitur për një karrierë ndërkombëtare.
Qyteti portual i Roterdamit ofron nje vend të përsosur për të filluar një karrierë studimi ndërkombëtare. Shtëpia e portit më të madh në Evropë, Roterdam ka lidhje globale të tregtisë dhe transportit. Një faktor i rëndësishëm i suksesit të universitetit lidhet ngushtë me dinamikën e qytetit.
Aplikimet e bëra brenda datës 19 Prill janë FALAS
Për më shumë informacione rreth universitetit dhe mundësive që ju mund të përfitoni ju ftojmë të vini në zyrën e Integral. Ndjehuni të lirë të na kontaktoni në ☎ +355 422 52 065 ose të regjistroheni në linkun e mëposhtëm : ↴ ↴ ↴