Bursa "Queen's Award for Enterprise" | Integral

Bursa "Queen's Award for Enterprise"

10.08.2017

Me rastin e marrjes se cmimit “Queen’s Award for Enterprise 2014”, kolegjet e CAMBRIDGE EDUCATION GROUP ofrojne bursa per studentet!!!
Nese ke mesataren te larte dhe je i interesur per te aplikuar ne CATS College Cambridge dhe Cambridge School of Visual & Performing Arts ne shtator 2014, na kontakto ne: 042252065; 0664040501 ose email: magda@integral.al