Punët më të mira për programin Work and Travel - Cedar Point Amusement Park Sandusky, Ohio | Integral

Punët më të mira për programin Work and Travel - Cedar Point Amusement Park Sandusky, Ohio

13.01.2021

Programi Work & Travel USA u jep mundësinë studentëve nga e gjithë bota të punojnë dhe të jetojnë në Amerikë gjatë pushimeve verore.

Programi Work & Travel është hartuar nga Departamenti i Shteteve të Bashkuara në vitin 1961. Që atëherë, ky program është njohur si mënyra më e lehtë dhe më e sigurt për të provuar dhe realizuar endrrën amerikane si dhe per të punuar legalisht në SH.B.A. Pse?

Gjatë programit Work & Travel USA, është e mundur të fitoni para të mjaftueshme për të mbuluar të gjitha shpenzimet paraprake për largimin tuaj drejt SH.B.A.,ndërsa pjesa tjetër e fitimeve mund te shfrytëzohet për udhëtime, aventura, shopping ose diçka tjetër.

“Taste America 🇺🇸 – It’s closer thank you think”

Punët më të mira për programin Work and Travel – CEDAR POINT – Sandusky, Ohio

Cedar Point Amusement Park është cilësuar si parku më i mirë i argëtimit në botë nga për vite me rradhë!
Hapur në 1870, Parku Cedar Point, është i vendosur në brigjet e Liqenit Erie, në Sandusky, Ohio është parku me nurmin më të madh të shërbimeve zbavitëse në.

Parku përmban gjithashtu një larmi të gjerë shfaqjesh live, dyqane dhuratash, restorante, lojëra të ndryshme, zona për fëmijë dhe shumë më tepër.
Cedar Point është gjithashtu shtëpia e një parku ujor prej 18 hektarësh që quhet Cedar Point Shores.

Punët në dispozicion:

🔹Roje shpëtimi
🔹Asistent në sektorin e ushqimeve
🔹Kujdestar
🔹Shoqërues parkimi
🔹Asistent shitjesh

Pagesa në orë: 10,00 dollarë

Përse duhet të zgjidhni Integral Educational Programs?

• Integral group ka dërguar mbi 10,000 studentë në programin veror Work and Travel në Shtetet e Bashkuara
• Ne kemi oferta të shkëlqyeshme për punë! Përveç kësaj, ne përpiqemi ta bëjmë më të lehtë për ju gjetjen e punëdhënësit më të mirë.
• Ne jemi në dispozicionin tuaj në maksimum! Ju zgjidhni mënyrën e komunikimit – telefonatë, mesazh, email, WhatsApp, Viber.
• Ne organizojmë një aplikim të shpejtë dhe pa shqetësime
• Ne ofrojmë siguracion për rimbursim në raste të ndryshme.
• Ne kemi çmimin më të mirë për Work and Travel.
• Të gjithë klientët tanë janë të siguruar gjatë programit.
• Ne punojmë me dy sponsorët më të medhenj dhe të besueshëm për programin Work & Travel USA : InterExchange dhe CIEE

Zgjidhni punën tuaj sa më shpejt, në mënyrë që të përfitoni punët më të mira.

Për tu regjistruar në programin WAT:

Programi Work and Travel 2021, regjistrohuni këtu!

☎️: +355 69 40 40 901
📧: xhensila@integral.al