Prezantim informues nga Universiteti i Greenwich | Integral

Prezantim online nga University of Greenwich - Bursa deri në 3,000 GBP!

01.06.2020

Studioni në zemër të Londrës !

University of Greenwich zhvillon një sesion informues për të gjithë studentët të cilët janë të interesuar në programet bachelor dhe master.

Më datë 15 qershor, ora 15:00 do të keni mundësinë të bisedoni me përfaqësuesin e këtij universiteti mbi programet studimore, kushtet e aplikimit, bursat etj.

Rezervoni vendin tuaj në Webinar !

University of Greenwich

Ky univeristet krenohet me traditën mbi 100 vjecare në arsim, universitet i cili daton që në vitin 1890.

Të tre kampuset e universitetit në Londër dhe Kent ofrojnë të gjitha lehtësirat moderne, të teknologjisë së lartë brenda ambienteve madhështore dhe historike.

Kampusi më i madh është i përqendruar në Kolegjin e Vjetër Royal Naval në Royal Greenwich, në zemër të një siti të trashëgimisë botërore të UNESCO-s në brigjet e lumit Tamiz ngjitur me Greenwich Royal Park.

Campus Avery Hill në Eltham gëzon një mjedis të gjelbër, dhe Medway Campus përmban ndërtesa të stilizuara në bazë të stilit Edwardian në Chatham, Kent.

Ju mund të zgjidhni nga mbi 400 programe në një gamë të gjerë lëndësh, të tilla si Arkitektura, Biznesi, Informatika, Kriminologjia, Edukimi, Inxhinieria, Shëndetësia, Artet dhe Shkencat Liberale, Ligji, Media, Artet dhe Shkencat Kreative, Psikologjia. Shumica e programeve janë të akredituar nga organe profesionale si Bordi i Akreditimit Inxhinierik, Shoqëria Britanike e Kompjuterave, Institucioni i Inxhinierisë dhe Teknologjisë dhe shumë më tepër.

University of Greenwich

Përse University of Greenwich?

  • University of Greenwich ka mbi 350 programe për të zgjedhur.
  • Përmban 3 kampuse të mahnitshme në Londër dhe Kent.
  • Greenwich u votua vendi më miqësor për të jetuar në Londër (Residential data – Vivo property Buyers Nov 2017)
  • Një komunitet i madh dhe i larmishëm studentor me aplikantë të përfaqësuar nga mbi 140 vende.
  • Vlerësuar me medalje të argjendtë për përsosmërinë mësimore nga TEF.
  • Universiteti i Greenwich është renditur në 10 universitetet më të bukur në Mbretërinë e Bashkuar (Times Higher Education 2018)

Kuriozitet – mbi 80 filma janë xhiruar në kampusin e Greenwich!

Bursa

Universiteti ofron bursa ne baze merite deri ne 3000 GBP per vitin e pare te studimeve.

Cila do jetë historia jote e suksesit?

Mos e humbisni mundësinë të konsultoheni me përfaqësuesin e University of Greenwich!

Regjistrohu në Webinar tani!

☎️: +355 69 40 40 901

📧: ortensa@integral.al