Prezantimi nga American College of Thessaloniki ne zyren e Integralit! | Integral

Prezantimi nga American College of Thessaloniki ne zyren e Integralit!

10.08.2017

Ju ftojme te vini ne zyren e e Integral Educational Programs, ne daten 21 nentor 2014

Drejtor per Europen ne Kolegjin Amerikan te Selanikut, z. Tarek Kouatli vjen ne Shqiperi per te prezantuar oferten e universitetit per studentet e ardhshem dhe per t’iu pergjigjur te gjitha pyetjeve tuaja ne lidhje me afatet e aplikimit, kerkesat, testet e pranimit, çmimet e akomodimit dhe te tjera informacione te rendesishme per ju.

Bursat
Kandidatet per programet Bachelor mund te perfitojne nga sistemi i zhvilluar i Bursave ACT, duke ulur koston e studimit deri ne 70%.

Aplikimi per ndihme financiare varet nga rezultatet ne shkolle dhe nga koha e aplikimit, qe do te thote se paraqitja e hershme e dokumenteve rrit shanset e suksesit.

Programet
ACT ofron programe universitare Bachelor (4 vjecare) ne:

  • Administrim Biznes (specializime: Marketing, Finance, Management, Biznes Nderkombetar dhe Energy  Management)
  • Anglisht
  • Business & Computing
  • Marredhenie Nderkombetare dhe programet MBA (1 vjecare) ne:
  • Banking and Finance
  • Entrepreneurship
  • Management
  • Marketing
  • Digital Marketing

Jeta studentore ne Selanik dhe kostot e jeteses
Kostot e jeteses ne Greqi jane shume me te perballueshme ne krahasim me Evropen Perendimore dhe SHBA. Avantazh tjeter eshte afersia me Shqiperine, e cila ulet kostot e studimit akoma me shume.

Regjistrohuni sa me shpejt – vendet jane shume te kufizuara!

Krystyna Wierzbowicz
069 40 40 801
krysia@integral.al