Përse duhet të Aplikosh tani në Work and Travel | Integral

Përse duhet të Aplikosh tani në Work and Travel

24.12.2019

Nëse keni dëgjuar nga miqtë tuaj se është mjaft herët për tu regjistruar në programin Work and Travel, ne kemi përgatitur 5 arsye që bien në kundërshtim me “mitin e studentit”.

Ju mund të keni dëgjuar te thuhet “Jam duke pritur që të paraqiten vendet e punës” ose “Keni kohë të regjistroheni në semestrin e dytë pas provimeve”, por këto janë të gabuara. Ja disa argumenta do t’ju bëjnë të mendoheni dy here:

  1. Nëse regjistroheni më shpejt, çmimi i programit është shumë më i ulët, sepse kjo rritet gjatë sezonit Work and Travel, kostot ndryshojnë.
  2. Nëse regjistroheni sa më shpejt të jetë e mundur, mund të zgjidhni një punë me orë të paguara mirë dhe të zgjidhni vendin ku dëshironi te punoni, duke u siguruar që të keni më shumë mundësi zgjedhje.
  3. Sa më shpejt të aplikoni, aq më e lehtë do të jetë procesimi i dokumenteve, zgjedhja e një punëdhënësi dhe intervista me ta. Duke bërë këtë ju keni më shumë kohë për t’u përqendruar në provimet tuaja që vijnë me surpriza të reja çdo vit.
  4. Afati I fundit është Janar 2020 , kshu që jeni fiks në kohe .
  5. Cdo qindarkë ka rëndësi, kjo është arsyeja pse ne ju këshillojmë të regjistroheni në Work and Travel në mënyrë që ju të përfundoni sa më shpejt me burokracinë dhe të prenotoni biletën tuaj të avionit në kohë, me të cilën mund të ndihmojmë ne, varësisht sa shpejt dhe të vendosur jeni ju!

Aplikoni tani me Integral për programin studentor Work and Travel USA dhe përjetoni verën e ëndrrave tuaja. 

 ☎️ 422 52 065