Përse duhet te zgjidhni Northampton Univeristy? | Integral

Përse duhet te zgjidhni Northampton Univeristy?

16.05.2018

Përse duhet të na zgjidhni ne?

  • Bursa Ndërkombëtare

Pagesa e shkollimit deri në 30% të disponueshme për studentët universitar dhe pasuniversitar të cilët arritën nota të shkëlqyera në kualifikimet e tyre.

  • Medalje Ari në Përsosmërisë së Mësimit

Në vitin 2017, ne fituam medaljen e artë në Kornizën e Kualifikimit të Mësimit të Qeverisë (TEF), duke na vendosur në një grup elite prej vetëm 42 universiteteve në Mbretërinë e Bashkuar me vlerësimin më të lartë të mundshëm për cilësinë e mësimdhënies, përvojën studentore, nivelet e mbështetjes dhe rezultatet për studentë.

  • Vendndodhja: Në zemër të Anglisë

Northampton ndodhet në një distancë të vogël nga Londra, Birmingham dhe qytete të tjera të mëdha. Ne jemi të shërbyer nga 5 aeroporte ndërkombëtare dhe lidhje të shkëlqyera rrugore dhe hekurudhore në të gjitha pjesët e Britanisë së Madhe dhe Evropës.

  • Kampusi ynë

Kampusi ynë i ri i Waterside u hap në 2018, është ndërtuar me ju në mendje. Ajo ka gjithçka që ju nevojitet për studimet tuaja dhe më shumë. E vendosur në qendrën qendrore të qytetit në brigjet e lumit Nene, Waterside Campus është një projekt 330 milion £ që do t’ju mahnisë …

  • Karriera juaj

95 % e studentëve të Universitetit të Northampton janë në punë ose studime të mëtejshme gjashtë muaj pas diplomimit.

  • Partnerët tanë

Përvoja praktike është e përfshirë në kurrikulë. Partnerët tanë të industrisë si NHS, Silverstone, Coca-Cola, Dr Martins, Avon për të përmendur disa ofrojnë  intershipe dhe mundësi pune në projektet e tyre për studentët tanë.

  • Sportet e lira dhe shoqëritë.

Unioni ynë i Studentëve është një nga vetëm dy unionet në Angli qe e ofrojnë këtë shërbim plotësisht të lirë.

 

Rreth qytetit

Northamptonshire ka kombinimin e përsosur të jetës urbane dhe fshatrave të qetë. Qyteti mburret me vende të njohura të muzikës kombëtare dhe teatro të vendosura pranë kampusit, dhe për dashamirësit e filmit ekzistojnë shfaqje të shumëfishta të bllokadave më të fundit, ose për ata që kërkojnë diçka të ndryshme, kinema më të vogla që shfaqin filma të pavarur nga e gjithë bota.

Sigurisht që do të gjeni një numër të madh restorantesh, bare dhe kafene – problemi juaj kryesor do të jetë zgjedhja e juaj e preferuar – por për të përfituar me të vërtetë nga të jetuarit në qarkun e njohur si ‘The Rose of the Shires’ ju duhet të shqyrtoni se çfarë pjesa tjetër e Northamptonshire ka për të ofruar. Disa nga fshatrat më të bukura në Angli janë vetëm disa kilometra larg kampusit dhe janë duke pritur që të eksplorohen.

Per me teper , mos hezitoni te merrni pjese ne takimin e hapur me studentet dhe perfaqesueses se Universitetit Ksenia Terekhovskaya . Gjate takimit do keni mundesi te njiheni me mire me universitetin dhe praktikat mesimore te tij.

Ju mirepresim