Përse duhet te studioni ne UK? | Integral

Përse duhet te studioni ne UK?

21.05.2018

 Të diplomuarit në Mbretërinë e Bashkuar  fitojnë më shumë se kolegët e tyre në shumicën e vendeve të botës dhe arsyet janë të dukshme. Fitimi i një diplome në Mbretërinë e Bashkuar është padyshim bileta juaj për të vendosur një të ardhme më të ndritshme dhe një karrierë të suksesshme akademike. Edukimi me cilësi të lartë që ju keni marrë do t’ju vërë mënjanë nga turma.

 Arsimi juaj do të njihet kudo.

 Çfarëdo që vendosni për të studiuar, mund të studioni në Britani të Madhe.

 Ju do të merrni aftësitë që duhen për të arritur sukesesin.

📈 Aktualisht, konkurrenca në tregun e punës është më e ashpër se kurrë më parë. Për të qenë në gjendje të mbijetoni ju duhet të pajiseni me aftësi të nivelit të lartë. Cila është mënyra më e mirë për të arritur këtë, përveçse duke ndjekur një arsimim të cilësisë së lartë?

 Intergal ju jep mundësinë të studioni në disa prej universitetve më të mira në Angli, si :

👉 Coventry University (ofron 10 falas për testin e anglishtes që universiteti ofron)

👉 University of East London ( bursa për studentët ekselentë dhe shumëllojshmëri degësh)

👉 Northampton University (deri 30 % bursë për studentët ekselent)

👉 London South Bank (bursa dhe universiteti I 4 për financë-kontabilitet)

 Afati i fundit i aplikimeve është data 01 Qërshor 2018