Përse duhet të studioni në Mbretërinë e Bashkuar | Integral

Përse duhet të studioni në Mbretërinë e Bashkuar

14.02.2020

Dëshironi te ndiqni studime jashte vendit, por jeni te pavendosur se ku? UK është zgjidhja e duhur.

UK mbetet gjithmonë një nga vendet më të lakmuara nga studentët te cilët kërkojne të ndjekin studimet e larta Bachelor ose Master jashtë vendit. Aty ndodhen disa nga universitetet më të mira të botës, të cilët njihen për cilësine dhe profesionalizmin e pasdiskutueshëm. Sistemi i mirë-strukturuar i përkrah shumë studentet duke i lejuar ata të studiojnë dhe të punojnë në të njëjten kohë. Shumë prej universiteteve ofrojnë dhe bursa për studime, të cilat janë një plus i madh për studentët nderkombetarë.

 

Arsyet përse duhet të zgjidhni Mbretërinë e Bashkuar për të vazhduar studimet tuaja universitare janë te shumta. Ndër më kryesoret ia vlen te përmenden:

  • Studimi në një ambjent multikulturor, metudentë nga e gjithë bota, ju jep mundësine të njiheni me kultura të ndryshme dhe të larmishme, gjë e cila do të ju bëje më të hapur ndaj botës dhe gjërave të reja, do ju rrisë kreativitetin dhe vetëbesimin.
  • Ju jepet mundësia për tu mesuar nga lektorët dhe akademikët më të kualifikuar dhe më të mirë të botës.
  • Do të pajiseni me diploma që vlerësohen në rang nderkombëtar dhe që kanë një prestigj të padiskutueshëm në tregun e punës, duke lehtësuar në këtë mënyrë dhe udhëtimin tuaj pasuniversitar. Të diplomuarit në Mbretërinë e Bashkuar fitojnë më shumë se kolegët e tyre në shumicën e vendeve të botës.
  • Do të gjeni një përkrahje ekonomike me anë të bursave që ofrohen, si për Bachelor ashtu edhe ato për Master.
  • Është një mënyrë e shkëlqyeshme për të përfeksionuar anglishten tuaj dhë të zgjeroni njohuritë tuaja.

U bindët që Mbretëria e Bashkuar ju ofron një rrugëtim universitar me mundësi të shumta zhvillimi? Tani ju mbetet vetëm të aplikoni me Integral i cili do të ua bëjë procesin e aplikimit më të thjeshtë. Integral ju vjen në ndihmë me eksperiencen shumëvjecare në tregun e konsulencës edukative për universitete jashtë vendit.

Integral ka partneritet me universtetet më të mira britanike si: Coventry University, University of Northampton, University of East London, University of Greenwich, University of Sunderland, University of Essex, University of Westminster, Lancaster University, London South Bank University (LSBU), etj.

Regjistrohuni këtu për një konsulencë Falas !