Pergatuni per universitetet me te mira ne Britanine e Madhe | Integral

Pergatuni per universitetet me te mira ne Britanine e Madhe

26.03.2018

Pergatuni per universitetet me te mira ne Britanine e Madhe

Nese deshironi te studioni ne Britanine e Madhe , si edhe te njiheni me të gjitha programet dhe universitetet me te mira, ju ftojme te beheni pjese e ketij prezantimi ,me perfaqesuesien e NAVITAS, Znj Maria Rosa.

Integral Albania ka kenaqesine tju informoje se me daten 5 Prill, ora 16:00, organizon nje takim me nje nga qendrat lider te edukimit ne bote qe ofron nje game te gjere sherbimesh arsimore, NAVITAS.

” Pergatuni per universitetet me te mira ne Britanine e Madhe”

Kur: 5 Prill , ora 16:00

Ku : Zyra e Integral

Shume studente qe zgjedhin Britanine e Madhe per te vazhduar studimet e larta, perballen me sfidat e komunikimit ne gjuhen angleze si gjuhe te dyte, pershtatjen ndaj nje kulture te re dhe nje sistemi te ndryshem arsimor.

Navitas i siguron studenteve ndihmen dhe asistencen e duhur ne studimin dhe permiresimin e gjuhes angleze, si edhe pergatitjen dhe vazhdimin me sukses te studimeve te larta ne universitetet me te mira, si:

·        Anglia Ruskin University, Cambridge

·        University of Hertfordshire, Hatfield

·        University of Portsmouth, South Coast England

·        Swansea University, Wales

·        Brunel University, London

·        University of Plymouth, South Coast of England

Studentet qe perfundojne me sukses programet pergatitore te Navitas dhe plotesojne kritetet e universiteteve, pranohen direkt ne programet e vitit te dyte te studimeve, ne universitetet partnere. Programet pergatitore zhvillohen ne kampuset e universiteteve, duke i dhene pervojen e duhur studenteve qe te integrohen sa me shpejt ne jeten e kampusit qe ne vitin e pare te studimeve.

NAVITAS ka partneritet edhe me universitete prestigjioze ne SHBA, Australi and Kanada.

Per me shume informacione dhe per te konfirmuar takimin tuaj ju lutemi kontaktoni ne adresen e emailit:

Email address: arben@integral.al / ortensa@integral.al

Tel.: +355 69 40 40 401/ +355 69 40 40 901