Përse universitetet e ONCAMPUS Group?

 • Renditen ndër universitetet e parë në Britaninë e Madhe
 • Ofrojnë akomodimin e studentëve në kampus
 • Ofrojnë bursa për studentët ndërkombëtar

ONCAMPUS

Cambridge Education Group

Rezervoni konsulencën tuaj me Integral dhe mësoni më shumë rreth :

 • Programeve bachelor & master
 • Procesit të aplikimit
 • Universitetit dhe kampuseve
 • Kritereve të pranimit
 • Akomodimit
Studio në një nga universitetet e ONCAMPUS Group ! 

ONCAMPUS – Education Group ofron programe parauniversitare me mundësinë e garantuar për të ndjekur programe bachelor apo master në disa nga universitetet më të mira në Britani të Madhe.

ONCAMPUS

ONCAMPUS ofron një partneritet midis shumë universiteteve lider në botë dhe Cambridge Education Group. Qendrat e ONCAMPUS ndodhen në kampuset universitare në të gjithë Britaninë e Madhe.

ONCAMPUS i siguron studentëve ndihmën dhe asistencën e duhur në studimin dhe përmirësimin e gjuhës angleze, si edhe përgatitjen dhe vazhdimin me sukses të studimeve të larta në universitetet me të mira.Të gjithë studentët që synojnë të vazhdojnë studimet e larta jashtë vendit dhe dëshirojnë të krijojnë një bazë të qëndrueshme arsimimi për vitet në vazhdim të studimeve.

Për më shumë informacion rreth universiteteve
Coventry University

Coventry University

 • I renditur në vendin e 1 për përvojen me studentët
 • Rankuar i 15 në universitetet më të mire në UK
 • Çertifikim Gold në mësimdhënie
 • 97% e të diplomuarve punësohen brenda 6 muajve
London South Bank University

London South Bank University

 • Universiteti numër 1 në Londër për nivelin e lartë të punësimit për të sapodiplomuarit
 • Mjedis ndërkombëtar me mbi 2000 studente të huaj nga më shume se 130 shtete  
 • Staf akademik tepër profesionalë
 • Të diplomuar të suksesshëm në industri të ndryshme

University of Sunderland

 • I përzgjedhur nga Guardian University Guide 2012 si Universiteti i Vitit
 • Mbështetje e madhe në karrierë dhe mundësi punësimi. 94% e të diplomuarve jane punësuar brenda 6 muajve të diplomimit.
 • Kosto të përballueshme të jetesës
 • Lider botëror në kërkime në 10 subjekte, sipas vlerësimit nga Research Assessment Exercise (RAE 2008)
 • I renditur në 10 më të mirët për akomodimin e studentëve.
University of Hull

University of Hull

 • I vlerësuar me medalje të argjendtë për përsosmërinë në mësimdhënie nga Kolegjet dhe Universitetet Britanike
 • Universiteti i 14-të më i vjetër në Angli
 • Në Kornizën Kombëtare të Ekselencës së Kërkimit (REF) për vitin 2014, 62% e kërkimit u gjykua të ishte e shkëlqyeshme në nivel ndërkombëtar.
 • I vlerësuar me cmimin Queen's Award për arritjet teknologjike.
University of Reading

University of Reading

 • 94% e të diplomuarve punësohen mbasi mbarojnë studimet brenda 6 muajve
 • Më shumë se 150 programe pasuniversitate
 • University of Reading ka investruar mbi 500m GBP në infrastrukturë dhe faciliteteve gjatë dekadës së fundit për një mësimdhënie të përsosur.

Përse ONCAMPUS?

ONCAMPUS ju mundëson rezultate të garantuara

► Përmes partneriteteve të shumta, ONCAMPUS ofron programe në mbi 500 universitete në të gjithë botën.

Programet janë tepër fleksibël

► Ofrohet përzgjedhje e programeve të ndryshme nga një numër shumë i madh universitetesh, për të siguruar fleksibilitet dhe zgjedhje për të gjithë studentët.

Përvojë dhe cilësi

ONCAMPUS është pjesë e Cambridge Education Group, ofruesi i parë i programeve përgatitore (foundation year & year one) dhe një ndër institucionet e parë arsimor ndërkombëtar që nga viti 1952.

ONCAMPUS është vlerësuar nga QAA.

Qëllimi i ONCAMPUS dhe universiteteve partnere është që studentët të gëzojnë një përvojë të vërtetë universitare gjatë gjithë programit të tyre.

Për më shumë informacion rreth universiteteve në Angli klikoni këtu!

Cfarë programesh ofrohen?

 • Studime të nivelit të parë Universitar: Programe (BA / BSc)
 • Programi International Year One: Ofrohet për studentët ndëkombëtar për programe të nivelit të parë në degët Biznes, Ekonomi dhe Inxhinieri
 • Studime të nivelit Master: Programe pasuniversitare (MA / MSc / MBA)
 • Përgatitja e Gjuhës Angleze: Programe përgatitore të gjuhës Angleze për regjistrimin në studime të nivelit të parë ose master

Regjistrohuni në një nga univeristetet e ONCAMPUS Group

✉ : ortensa@integral.al / m.matija@integral.al

☎ : +355 69 40 40 901 / +355 69 40 40 502

© 2020 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA