Dëshironi të studioni jashtë vendit, por nuk i plotësoni kërkesat?

ONCAMPUS (Cambridge Education Group) pranim i garantuar në Universitetet më të mira në Mbretëri të Bashkuar, Europë dhe SH.B.A!

Ç'farë është ONCAMPUS?

 • ONCAMPUS është një partneritet midis shumë prej universiteteve kryesore në botë dhe Cambridge Education Group.
 • Qendrat e ONCAMPUS bazohen në kampuset universitare në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, Evropë dhe SHBA.
 • Programet e ONCAMPUS janë të dizajnuara për studentë ndërkombëtarë që nuk plotësojnë kërkesat për hyrje të drejtpërdrejtë në studimet universitare dhe përfitojnë nga mbështetja që ofron ONCAMPUS në përgatitjen e tyre për të përparuar në universitetet më të mira në Mbretërinë e Bashkuar, Evropë dhe SHBA.
APLIKONI TANI

ONCAMPUS London

Me qendër në Birkbeck, Universiteti i Londrës, u ofron studentëve një përvojë të vërtetë universitare, duke i ndihmuar ata të ndihen pjesë e universitetit që nga dita e parë. ONCAMPUS London bashkëpunon me një numër institutesh të njohura globalisht, duke ushqyer njohuri, kërkime dhe praktika lider në botë që kanë kontribuar drejt ndikimit dhe avancimit në botën reale. Studentët në ONCAMPUS London mund të aplikojnë për përparim në një nga partnerët tanë të Universitetit të Londrës ose, nëpërmjet UCAS, në çdo universitet tjetër në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, të gjitha me mbështetjen e ekipit tonë të jashtëzakonshëm të arsimit të lartë.

Universitetet partnere

Përse ONCAMPUS London?

ONCAMPUS London ka partneritet me universitetet e mëposhtme:

 • Birkbeck, University of London
 • Royal Holloway, University of London
 • The Courtauld Institute of Art
 • Queen Mary, University of London
 • The Royal Veterinary College, University of London
 • Goldsmiths, University of London

 • Një histori e provuar e ofrimit të këshillave për Arsimin e Lartë për të ndihmuar studentët të përparojnë në universitetet më të mira në UK
 • Studioni në institucione të klasit botëror në zemër të Londrës, pranë kolegjeve të tjera të Universitetit të Londrës si SOAS dhe UCL.
REZERVONI NJË KONSULENCË

ONCAMPUS London South Bank

ONCAMPUS London South Bank është i bazuar në kampusin e London South Bank University (LSBU), një nga universitetet kryesore moderne në uk. Nëse studioni në ONCAMPUS London South Bank, ju garantohet përparimi në Universitetin e London South Bank me përfundimin me sukses të programit Foundation.

Përse ONCAMPUS London South Bank?

 • Londra është emëruar "Qyteti më i mirë studentor" (Rankimi më i mirë i qyteteve studentore të QS, 2019: Top 10 në botë)
 • Themeluar në 1892, Universiteti i London South Bank (LSBU) ka krijuar mundësi profesionale për studentët për më shumë se 125 vjet
 • Programe të akredituara në mbarë botën
 • Universiteti ka një vendndodhje fantastike në Londrën qendrore
 • Studentët kanë një mundësi të garantuar për praktika dhe punë me drejtues të tregut si Goldman Sachs, KPMG & Ogilvy dhe Mather.

ONCAMPUS Paris

ONCAMPUS Paris u ofron studentëve ndërkombëtarë ambicioz përparim në disa nga programet më emocionuese, inovative dhe ndërkombëtare. Studentët u ofrohet një gamë e zgjedhur e programeve universitare dhe pasuniversitare, në fusha si: Finance, International Trade, Marketing, Purchasing, Supply Chain and Wine. Shkolla e Biznesit KEDGE ka kampuse anembanë botës dhe studentët mund të përparojnë për të studiuar në kampuset e tyre inovative në Paris, Marseille ose Bordeaux.

Përse ONCAMPUS Paris?

 • Franca aktualisht ka 36 universitete në renditjen e QS World University Rankings 2021, 10 prej të cilëve janë renditur në 300 më të mirët në botë
 • Franca ka disa nga tarifat më të ulëta të shkollimit në Evropë
 • Aktualisht Franca është destinacioni i tretë më i popullor në botë për studentët ndërkombëtarë
 • Franca është vendi i tretë më inovativ në botë, vetëm pas SHBA-së dhe Japonisë (Reuters 2022)
 • Ekonomia franceze është e madhe. Parisi krenohet me zonën më të madhe të biznesit në Evropë, La Défense, e cili është shtëpia e kompanive si; AXA, Total, Carrefour dhe Peugeot Citroën kalojnë një gamë të gjerë sektorësh të ndryshëm.
 • Mundësitë e punës pas studimit janë të favorshme.
 • Studentët ndërkombëtarë mund të aplikojnë për një Autorisation Provisoire de Séjour (një leje qëndrimi e përkohshme) e cila jep 12 muaj për të siguruar një vend pune.

Cilat programe janë në dispozicion në UK dhe Europë?

 • Undergraduate Foundation: Për pranim në një gamë të gjerë diplomash universitare (BA/BSc). Në mënyrë të veçantë për studentët që dëshirojnë të studiojnë Mjekësi, ONCampus ofron gjithashtu programin ekskluziv Medicine Undergraduate Foundation Programme
 • International Year One: Për pranim në vitin 2 në një game të gjerë Diplomash Universitare
 • Master's Foundation: Për pranim në Diploma Pasuniversitare (MA/MSc/MBA).
 • English Language Preparation: Për pranim në programet e Undergraduate or Master's Foundation Programmes

Në SHBA ofrohet:

 • University Transfer Programme: Për pranim në vitin 2 në një game të gjerë Diplomash Universitare në Universitetet partnere ose në çdo Universitet tjetër të zgjedhur.
Më shumë informacion!
REZERVONI KONSULENCËN TUAJ

Xhensila Rizaj - Konsulente e Universiteteve dhe Programit Work and Travel USA

 • ☎️: +355 69 40 40 901
  📧: xhensila@integral.al

© 2022 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA