Nisni tani aplikimin tuaj në universitet në Britaninë e Madhe dhe përfitoni nga ofertat për aplikimet e hershme! | Integral

Nisni tani aplikimin tuaj në universitet në Britaninë e Madhe dhe përfitoni nga ofertat për aplikimet e hershme!

07.12.2017

Nisni tani aplikimin tuaj në universitet në Britaninë e Madhe dhe përfitoni nga ofertat për aplikimet e hershme!

Filluan aplikimet për universitetet në Britaninë e Madhe .  Për të gjithë ata studentë të cilët dëshirojnë të studiojnë në universitetet më të mira dhe të përfitojnë nga ofertat e aplikimeve të hershme, ky është momenti i duhur.

Zgjidhni Integral për një aplikim të suksesshëm në universitet dhe përfitoni:

– konsulencë falas për universitete në mbarë botën

– përgatitjen e dosjes për aplikim në institucionin e zgjedhur

– ndjekjen e proçesit të aplikimit deri në përfundimin e tij

– aplikimin për vizë studentore

Hidhni një hap përpara në karrierën tuaj, duke filluar aplikimin tuaj tani.

Kontaktoni me Integral per te perfituar konsulence falas ne lidhje me arsimimin jashte vendit:

Arben Mumajesi 

Cel: +355 69 40 40 401
E-mailarben@integral.al