20 % zbritje për kampet verore në Zvicër

21.11.2019

Kampe Verore per femije


Zgjedhja e një shkolle verore është një sfidë këto ditë, pasi opsionet janë të shumta. Megjithatë, Zvicra ka ofruar diçka unike kur u hapën shkollat e para në pjesën franceze të vendit, më shumë se 135 vite më parë. Prindërit I dërgojnë fëmijët e tyre në Zvicër sepse është vend i sigurt dhe shkollimi është shumë profesional, standarti I lartë dhe aktivitetet e larmishme dhe të mirë organizuara.

Siç nënkupton edhe emri, shkolla e verës është më shumë se kamp; Ajo ofron shumë nga atraksionet e një kampi duke qenë shumë edukativ në të njëjtën kohë. Zhvillimi personal , ndërtimi i besimit dhe të mësuarit – jo vetëm argëtim – janë qendra e kësaj përvoje. Filozofia e tyre nuk është vetëm argëtim, por zhvillimi personal dhe ndërtimi I vetëbesimit së fëmijës suaj.

Në një program tipik të shkollës së verës në Zvicër , ajo çka mund të prisni është:

➼ Staf me kualifikim të lartë dhe mësimdhënie gjuhësore nga mësuesit vendas
➼ Kurset e ofruara në anglisht ose frëngjisht marrin certifikim pas përfundimit
➼ Sporte kreative ,dinamike dhe aktivitete në natyrë.
➼ Një mjedis krejtësisht i sigurt dhe i shëndetshëm në kampus
➼ Lehtësisht I aksesueshëm nëpërmjet aeroporteve të Gjenevës ose Zurich-ut
➼ Mbështetje dhe kujdes i jashtëzakonshëm nga stafi I kampit
➼ Aktivitete kulturore me ekskursione në qytete të tjera dhe muzeume
➼ Udhëtime në natyrën e mahnitshme zvicerane ku nxënësit mësojnë shumë aftësi,si: climbing, eko-surfing, rollerblading,not, kurse aventurë,si dhe aftësi esenciale të mbijetesës, të tilla si << Ngrënia e cokollates zviceriane>>!
➼ Shumë aktivitete sociale duke filluar nga vallëzimi ,shfaqjet e talenteve,gjuetia e thesarit, koncerte muzikore ose ekipet sportive në kampus
➼ Aktivitetet e ndërtimit të besimit, siç janë projektet, prezantimet, I foluri ne publik, dhe aktivitete të tjera që sfidojnë studentët për të bërë më të mirën e tyre.

 

Studentët që ndjekin shkollat verore, shpesh duan të kthehen përsëri dhe përsëri. Pushime të tilla verore janë gjallëruese, edukative, dhe shumë argëtuese. Miqtë e rinj të bërë nga e gjithë bota gjatë ketij sezoni të mrekullueshëm në Zvicër mund të zgjasin për një jetë dhe të kthehen në kontakte jashtëzakonisht të vlefshme më vonë në jetën tuaj profesionale. Një gjë është e sigurt: programet e shkollave të verës janë mjaft të garantuara për të sjellë një përzierje të përsosur të edukimit dhe emocioneve.

Përfitoni 20 % Zbritje nga tarifa e kampit tuaj të preferuar vetëm për regjistrimet e bëra gjatë javës Zvicerane, 9 – 16 Dhjetor .

Regjistrohuni Këtu ! 

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message