Vizita e Kate Walewska / Regional Manager / Ulster University

10.08.2017

Universitete ne Angli


Kate Walewska Regional Manger nga University of Ulster do te jete e pranishme ne Shqiperi dhe ne zyrat e Integral Educational Programs ne datat 21 dhe 22 Tetor. Kate do te jete e ftuar ne disa nga shkollat me prestigjoze te Tiranes ku do te zhvillohet edhe workshopi “Mundesite e studimit ne Angli”.

Te gjithe te interesuarit per me teper informacione mbi mundesite qe ofron University of Ulster per studentet shqiptar jane te lutur te na kontaktojne nepermjet e-mail apo ne numrat tane te kontaktit.

Jeni te mirepritur!

 

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message