TOP EDUCATION TOUR vjen ne qytetin Tuaj!

10.08.2017


Integral Educational Programs ju fton me kenaqesi per prezantime te veçanta ne lidhje me pranimin ne shkollat e mesme dhe kolegjet elitare ne Britanine e Madhe.

 

Prezantimet do te zhvillohen ne:

  • 27 Tetor, ora 18:00 – Tirane
  • 28 Tetor, ora 18:00 – Vlore
  • 29 Tetor, ora 18:00 – Fier
  • 30 Tetor, ora 18:00 – Elbasan
  • 31 Tetor, ora 18:00 – Shkodra

Ne prezantim do te keni mundesi jo vetem te merrni me shume informacione te vlefshme ne lidhje me sistemet dhe programet e ndryshme arsimore, por gjithashtu te takoheni personalisht me perfaqesuesit e shkollave dhe kolegjeve te perzgjedhura nga Britania e Madhe:

  • Sidcot School – Winscombe (Bristol)
  • Mander Portman Woodward – London, Cambridge dhe Birmingham
  • Cardiff Sixth Form College – Cardiff dhe Oxford

Per me shume informacion dhe per t’u regjistruar, klikoni:
Formulari i kontaktit
Para-regjistrimi ju garanton nje takim personal me perfaqesuesit e shkollave. Regjistrohuni qe te jeni te sigurt, sepse vendet dhe oraret jane te kufizuara!
Shpresojme qe keto takime te arrijne ne sa me shume familje qe kane nevoje per informacion te perditesuar ne lidhje me arsimimin jashte vendit.

Mendoni per te ardhmen e femijeve tuaj, duke filluar tani!

 

Etiketa:

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message