Top Education Tour Albania 2015

10.08.2017

Maratona e arsimit jashte vendit vjen ne qytetin tend


TOP EDUCATION TOUR!

Integral Educational Programs ju fton me kënaqesi për prezantime të veçanta në lidhje me pranimin në shkollat e mesme, kolegjet dhe universitetet elitare në Britaninë e Madhe, Gjermani e Zvicër.

Prezantimet do të mbahen si në datat e më poshtme:

28 Shtator, ora 18:00 – Tiranë (Hotel Rogner)
29 Shtator, ora 18:00 – Vlorë (Vlora International Hotel)
30 Shtator, ora 18:00 – Berat (Hotel Tomorri)

1 Tetor, ora 18:00 – Elbasan (Hotel Skampa)
2 Tetor, ora 18:00 – Shkodër (Hotel Grand Europa)

European University (EU)       Mander Portman Woodward (MPW)

Swiss Education Group (SEG) Abbey DLD College

Për më shumë informacion dhe për t’u regjistruar, klikoni:

Formulari i kontaktit

Para-regjistrimi ju garanton një takim personal me përfaqesuesit e shkollave. Regjistrohuni që të jeni të sigurt, sepse vëndet dhe oraret janë të kufizuara!
Shpresojmë që këto takime të arrijnë në sa më shumë familje që kanë nevojë për informacion të përditësuar në lidhje me arsimimin jashte vëndit.

Mendoni per të ardhmen e fëmijëve tuaj, duke filluar tani!

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message