Studio në Irlandë, Dundalk Institute of Technology!

14.08.2020

“Study in Ireland” Virtual Day 28 Janar 2021, ora 14:00 – 17:00


Irlanda shpesh njihet për krijesa mitike, peisazhe të gjelbërta pa fund dhe njerëz të qeshur, por a e dini se ajo gjithashtu ofron mundësi mbresëlënëse studimi?

Më 28 janar, Integral Educational Programs organizon panairin virtual rreth Studimeve në Irlandë. Mos e humbisni mundësinë të takoheni personalisht me përfaqësues të disa prej universiteteve më të mira në Irlandë , panairi është vetëm një klikim larg!

Dundalk Institute of Technology

Zgjedhja e universitetit të duhur është një vendim mjaft i rëndësishëm, që do të formësojë pjesën tjetër të jetës tuaj. Duke zgjedhur DkIT, ju vendosni në plan të parë të ardhmen tuaj. Nga kurset e përqendruara në zhvillimin e karrierës deri tek klasat mësimore shumë cilësore, përvoja e studentit në DkIT është me të vërtetë një eksperiencë krejt tjetër.

Kampusi ndodhet në periferi të Dundalk, një qytet i famshëm për skenën e tij muzikore eklektike. Nga seancat muzikore tradicionale irlandeze, deri tek koncertet e interpretuesve të rinjë vendas – dashamirët e muzikës do të jenë në elementin e tyre.

DkIT ndodhet në epiqendrën e korridorit ekonomik Belfast-Dublin, një zonë e shënuar më një rëndësi të konsiderueshme për shkak të urbanizimit dhe lidhjeve të forta ekonomike midis Irlandës Veriore dhe Republikës së Irlandës.

Me shume informacion rreth universiteteve jashte vendit gjeni ketu.

Përse Dundalk Institute of Technology?

◄Ka më shumë se 70 programe Bachelor dhe Master.
◄Klasa të vogla për një proces mësimor sa më cilësor.
◄Ka më shumë se 50 shoqata sportive dhe kulturore.
◄2/3 e të gjitha programeve ofrojnë mundësi punësimi.
◄Ofrohet programi International Foundation, për të përgatitur studentët për studimin e tyre Bachelor.
◄Ofrohen bursa për studentët ndërkombëtarë.
◄Ka një kampus global me studentë ndërkombëtarë nga mbi 30 vende.
◄Në DkIT Sport ndodhet gjithashtu kampusi State-of-the-art.
◄94% e të diplomuarve punësohen brenda 9 muajve nga diplomimi ose ndjekin rrugën akademike duke studiuar një program tjetër studimor.
◄Fitues i cmimit Teaching 2018 DELTA Awards dhe dy cmimeve Irish Education Awards 2018.
◄Jetesa në Dundalk është 54% më e lirë se në Dublin.

Irlanda ka një nga sistemet më të mira arsimore në botë dhe arsyet pse duhet të studioni këtu janë të shumta. Irlanda është gjithashtu vendi ku disa nga kompanitë më të mëdha dhe më të mira në botë kanë vendosur objektet kryesore të kërkimit strategjik. Zbuloni më shumë arsye që ju duhet të zgjidhni për të studiuar në Irlandë.

Për më shumë informacion rreth universiteteve në Irlandë merrni pjesë në panairin virtual më datë 28 Janar, ora 14:00 – 17:00:

Panairi Virtual – Study in “Ireland” regjistrohuni këtu!

+355 69 80 40 601

anka@integral.al

Etiketa:
universitete

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message