Shkolla të mesme elitare në Angli!

04.05.2020

Abbey DLD Group of Colleges


Përfshin tre kolegje elitare të vendosura në tre qytetet kryesore të Mbretërisë së Bashkuar, Londër, Cambridge dhe Manchester.

Kolegjet ofrojnë programe cilësore që përgatisin nxënësit për suksesin akademik në universitetet më të mira të Anglisë dhe karrierën e suksesshme në të ardhmen.

Të gjitha shkollat kanë një metodologji të përbashkët që zhvillojnë të njëjtat metoda te reja arsimimi duke u fokusuar në nevojat individuale të çdo nxënësi. Mësimi zhvillohet në grupe të vogla, nxënësit testohen rregullisht për të parë arritjet e tyre dhe disa prej anëtarëve të stafit pedagogjik, janë edhe anëtarë të “Komisionit të Vlerësimit Kombëtar” në Britani. Çdo vit nxënësit arrijnë rezultate të shkëlqyera në provimet kombëtare A-Levels.

Abbey Colleges

Abbey DLD Group of Colleges me kolegjet e saj në Londër, Cambridge dhe Manchester, hap një seri online të webinareve dhe leksioneve nga pjesëtarë të stafit akademik.

  • Datë 5 Maj – Prezantim me temë “Si të pranoheni në 5 universitetet më të mira në UK: këshilla dhe udhëzime”, nga Dr. Lucy Sweatman, zv. Drejtor Akademik, Abbey College Cambridge.
  • Datë 6 Maj – Shembull leksioni në programin A-levels, me temë “Ekomomia”, nga Neil McKenzie, Abbey College Cambridge.
  • Datë 13 Maj – Prezantim me temë “Si të pranohesh në shkollat e mjekësisë në UK: keshilla dhe udhëzime”, nga Dr. Julian Davies, Drejtor, Abbey College Cambridge.
  • Datë 20 Maj – Prezantim i programit të studimeve Akademike të shoqëruara me Trajnim në Futboll, nga Liz Elam dhe Chris Randall, Abbey College Manchester.

Rezervoni konsulencën tuaj FALAS!

+355 69 40 40 801

anka@integral.al

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message